Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a papoknál másként van ez(kezeit széttáró) Egymást gyóntatják(kezeit széttáró)
-istván atya miért ültél be mellém a gyóntató fülkébe?
-Imre atya. A héten megrontottam 2 10 éves kislányt meg egy 12 éves roma fiúcskát(kezeit széttáró)
- Mondj el 20 mi atyánkot és feloldozlak(meghajlós) Aztán lehet helyet cserélnek 😅
Szóval isten előtt feloldozzák egymást az még is csak egy nagyobb hatalom mint az aktuális büntetőjog. 😅
Azért vagy hülye mert egy oknyomozó videót nem néztél meg Ábrahám Róberttöl . Mert ha meg nézted volna akkor csak 200x monja el hogy nincs rendben se jobb se baloldaltól . És ép a bal oldal akkarja összemosni pedofília a politikával . Aztán azt is el mondta hogy vagy 100x-or véletlen tenyerét bele és után csak kerestek meg többen egyre több infóval . Nem kell értenek te csak mondjad nyugodtan politika, göngyöltés , szegény homárt belekevetrék .......stb így van ez jól 😂 😂 😂 tények ne zavarjanak
Ui Robinak kell majd bocsánatot kér amiért a balos libsik ferdehajlamu buzerátorok nagy többsége ez is egy gondolkodásmód ugye
Nyomós érvek! Már majdnem meggyőztél az általad leírt korrekt magyarázattal! Ja, mégsem...
A lakatosmark ügy nem osszemosdatas a pedokkal,baszki,egy pedohalozat kozepeben van a buzi,nem fenykepek voltak a gepen,nem alkalmazottkent probalta befolyasolni a tanut,fiatalkoruakat rendelt penzert te idióta.
A bese egyszeruen buzi,nem sertett csak egyhazi torvenyt.Meg PR kent lehet rohogni a patriota csoporton.Az meg csak ciki,nem torvenytelen.
De konyorom,a buzimark intezeti arvakat szopatott le te hulye.E kaptak egy par cipot erte.
OK, szóval akkor ezzel be is bizonyosodott, hogy te szimplán hülye vagy....bár ez az ilyen vérkomcsiktól nem annyira meglepő.
Mi volt ebben a mellébeszélés?
Ha az a rendes magyar ember ismérve hogy a buzit cseszegetjük és összemossuk a pedokkal, de a pap az csinálhat bármit büntetlenül, akkor inkább nem szeretnék rendes ember lenni! Köszi!
Ha Lakatos Márk tényleg csinált ilyet, a rendőrség vizsgálja ki, és büntessék meg alaposan, nincs ezzel baj! Sőt...
De valahogy pl. ennél:
https://szentkoronaradio.com/b...
Miért nem háborodtatok fel ennyire, miért nem csináltak a "Pestis Fiúkák" több részes "oknyomozást"?
A múltkori kérdésemet ismét felteszem akkor: a rendőrök a baloldal zsebében vannak? Akkor miért nem uszították még a figyeszre?
Ügyesen bégettél, tarthatod a segged, izé markodat...
többezer éve van írott történelmünk
ennyi idő alatt nem jött még rá arra az átlsg polgár hogy csak azért van hogy a hatalmasságok jól éljenek?
teljesen mindegy hogy hívjuk őket
mindig is volt egy kis egyedszámú kiváltságos szint, ők mindig jól éltek a köznép meg szopott....
Tipikus terelés és mellébeszélés. Jó kommunista vagy. Esetleg hasznos hülye, de hogy nem rendes ember az biztos.
http://youtu.be/FFwBST3kACM
kinyírhatnak 😅 Nekem eddig sem volt szükségem egy papra se a maradék 20-25 évembe meg már valószínű nem is lesz 😅
Csak lakatos márkot,az a te papod.
Ez Magyarországon lehetetlen. Annyi papot nem nyírhatnak ki, túl nagy az összefonódás a fityesz meg az egyház között!
Kár hogy Lakatos nem Kínába szökőt
Lehet ezt rendesen is kezelni, itt a példa:https://propeller.hu/nagyvilag...
Hehh,most mond hogy egy komoly hiteles politikus ez a zoknis?
Ezert is versenyeznek a partok hogy kihez uljon a nagyformatumú lódoki.
Tuti csak veletlenul akarta pofánbaszni a parttarsa. 😆
Nocsak, megint rohadtul ráérsz... :)
Ismét a lényeget fogtad meg a dologban! Gratulálok! Bár érdemi válasz ismét nincs, csak a személyeskedés.
Lehet egyszer le kellene ülni egy sör mellé, hátha kiderül hogy nem is akkora seggfej a másik, mint amekkorának mutatja magát! Vagy de...
Nem adok rá okot 😆
anno az ókorban elég sok helyen teljesen természetes volt ez a buzulás
igaz akkor nem fesztiváloztak meg vonulgattak, ellenben teljesen elfogadott viselkedési norma volt
aztán valahogy mégis fennmaradt az emberiség.....
majd kitalálták ezt a kereszténység nevű erőszakszervezetet és egy csomó addig ismeretlen viselkedési normákat olyan mélyen beleültettek az emberekbe hogy ki se nagyon tudja vetkőzni a nép többsége
Majd szolok ha sertődök.
Tudtam én, hogy nem vagy te olyan sértődős 😉
Mert sertodnek,csak tenyt kozoltem,vot a csavo feletek aki tett a faji tisztulasert,szerintem sitten van máig.
semmire, ugyanannak a kutyának a kölyke mindkettő, a háború addig megy , amíg a fegyvergyárosok hülyére keresik magukat
Miért kellene besértődnöd? Üldözési mániád van?
Én se sértődök be Lakatoson se Hadházyn se Szájer se.....
Korcs mind!
Felőlem,te most azt gondolod ezekert besertődök.😄
Nyugodtan tarkónlőheted őket ha ugy gondolod megmented a nemzet génkészletét,hamár ennyire aggódsz.
Jön mellé Szájer Jóska. Mert Smith Mária igényt tart a homokviharra. 🤣
De Bese Gergőt is új babérokra vágyakozik 🤣
Mondtam, hogy erősen korcsosodik nemzetünk.
Mindegy ezeknek melyik oldalon buzulnak.