Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenek a sznob"barátaid" A hasonló szintet értjük 😅
az ember nagyon befolyásolható
és kőkeményen befolyásolják már ovis kora óta
emiatt ami az eddig tanult dolgokkal szembe megy az már vagy náci vagy alusipkás
én ezért nem is szavazok egy politikai rendszerre sem mert mindegy melyik szaros vödröt rúgom fel a nappaliban.....
amióta politika létezik mindig a cselszövésre átbaszásra hatalom vagy pénzszerzésre ment ki
komolyan mondom a diktatúra sokkal egészségesebb mentálisan mint a demokrácia
pl a jelenlegi kínai diktatúra egészen elfogadható kompromisszum
gondolkoznak az emberek hekyett tudja mindenki hol a helye és mi a feladata
és nem agyal azon éjszakába nyúlóan hogy valamelyik mao ivadék mit vesz ki a zsebéből
Nem járnak nyitott szemmel, nem is tudnak, és ha próbálsz nekik bármit elmagyarázni, akkor egyből te vagy a agymosott fidesz birka... intelligensnek tartott emberektől kapom meg ezt, és a barátaim felétől 😕
... és mivel hasonló szinten vagyunk, néha felmerül bennem a kétség, én látom rosszul, vagy ők - de a végén mindig arra jutok hogy ők 😂
A nagy képmutató keresztény emberek, politikusok, papok is megérdemelnének már egy misét. Drogos buzibulik, gyerekmolesztálás....Mert ugye azt sem lenne szabad olyan gyorsan a szőnyeg alá söpörni és elfelejteni! 🤣
Én követem őket (Ábrahám Robi és Füssy Angéla)
Nagyon komoly munkát végeznek és szurkolok nekik ......................hogy ne lehessen vissza lapátolni a szar a lóba
Most már a kontrollon nagyobb hangsúly van mint a pénzen
Amúgy érdemes meghallgatni azt a beszélgetést amin így kiakadtak a libernyákok. Kicsit hosszú, de szerintem semmi szélsőséges, meg náci dolgot nem mondott, csak szimplán realisták. Tehát az AFD-s elnökjelölt vagy Musk náci akkor elég szarul csinálják, mert meglehetősen zsidó pártiak. Szar voltam történelemből, de a nácikra nem ez volt a jellemző 😆Én simán szavaznék az AFD-re ha ott élnék.
http://youtu.be/LFWckp6nXa4

Ez meg a második része a beszélgetésnek. Itt azért már volt egy kis "Marsra költözünk" álmodozás Musk részéről, de hát mindenkinek kell egy hobbi, de ez sem az a náci dolog amit vártam a baloldali média hisztije alapján.
http://youtu.be/-xsMfdnTq_o?si=jW6-HITv08IMNjON

Ennyit a nagy szélsőbaloldali "demokráciáról". Ugyan azt tolják mint Sztálin. Ha így haladnak a végén még elkezdik deportálni a politikai ellenfeleiket is, nem csak cenzúrázni.
Angliában kibukott egy botrány, hogy több ezer gyereket erőszakoltak meg, amit a kormányzat és a hatóság meg próbált eltusolni. Amikor bejelentést akartak tenni, elhajtotta őket a rendőrség, néhány esetben meg is fenyegették őket hogy ne balhézzanak. Persze volt aki háborgott ezen az FB-n és 7 évre börtönbe csukták gyűlöletbeszédre hivatkozva. Míg az erőszakolót kiengedték 6hónap után. A kormány meg az egész rendszer pedig próbálja eltusolni a dolgot, mert kiderült hogy nyakig benne vannak. Egy kibaszott pedofil hálózat az egész baloldal.
Volt olyan hogy a tárgyaláson feltették a kérdést az erőszakolás idején 5 éves gyereknek hogy "na és biztos nem egyezett bele az aktusba?" Beteg állatok ezek.
Ezért nyomatják a libernyák médiák ezt a pedo=papok dolgot is, mert próbálják elterelni a figyelmet magukról, de nálunk is potyognak már a csontvázak. Aggódom is Ábrahám Robi és Füssy Angéla egészségéért (érdemes követni őket amíg lehet), mert elég mélyen beletúrtak.
A dolgok jelenlegi állása: http://youtu.be/IPFcyj8gqFI

Californiai bozóttüzek is érdekesek. A tűzoltóságtól elvettek 20millió dollárt, életképtelen wókos tűzoltókkal higították fel a létszámot, leeresztették a víztározót, elzárták a vizet, és mexikói balekok több helyen szándékosan gyújtottak tüzet, amikor jó volt a szélirány, hogy maximalizálják a pusztítást, ja és a biztosítást tűzkárra hirtelen felmondták a biztosítók. Nektek ez, hogy hangzik. Nekem úgy hogy a baloldali "demokraták" üzleti köre akarja áron alul felvásárolni a drága Los Angelesi ingatlanokat. És persze erről sem tudunk a baloldali cenzúrázott médiákból. Még szerencse hogy ott az X (exTwitter) ahol terjedhetnek a "konteók és a szélsőséges nézetek" az ott élők közvetlen beszámolóiból és videóiból. De durva hogy minden ilyen alatt megjelentek a bérkommentelők, akik próbálnak terelni, de a népharag elég gyorsan elsöpri, itt már nem megy a szokásos komcsi hangulat keltés, mert mindenki elég dühös akinek elveszett az otthona vagy meghalt valakije.

Ja ez egy vicc, a woke-os tűzoltó azt ecseteli, hogy bár fizikailag gyenge hogy kihúzzon egy felnőtt férfit a tűzből, de hát minek ment oda.
Érdemes megnézni ezt a szerencsétlent, még futni sem tud rendesen.
https://x.com/NationalFile/sta...

Ennyit a baloldalról. Mai hiperventillációm meg volt. Még annyit hogy ne nekem vagy bármilyen médiának kell hinni. Járjatok nyitott szemmel, nézzétek meg a másik oldalt is, gondolkodjatok, és amikor szélsőségessel vádolja az ellenfelét valaki, akkor gyanakodjatok hogy azt érdekből teszi, győződjetek meg eredeti forrásokból. Többől is, mert bárki hazudhat. Ha meg nincs eredeti forrás csak mocskolódnak, az tuti nem hiteles forrás.
Ezért jó az X, mert sok felhasználó feltölti a videót meg a beszámolóját ugyan arról az eseményről, ha hazudik, a kommentelők erre elég gyorsan rámutatnak, illetve szóhoz jut a másik fél érvei ami a baloldali cenzúránál nagyon nehézkes a többi közösségi oldalon.
Igen megvan a hátránya hogy sok faszság is van, (illetve hogy angolul van minden, de lehet fordíttatni már, akinek ez gond) de ha valakinek van agya, ezeket ki tudja szűrni magától is. Nem kell hozzá a balos tényellenőr.
Na ezzel egyetértek és írtam is többször, szerintem azt hitték, hogy megmaradnak azon a szinten mint a 80-as években és csak összeszerelésre képesek, ez a 90-es években ugyan változott és akkor úgy módosították, hogy jó jó fejlődnek meg minden, de legfeljebb a japán törekvéseket tudják elérni és mostanra kiderült, hogy a lassú víz partot mos történet jött be, birodalmat pénzeltünk és fejlesztettünk amit vakon vagy nem vettek észre a nyugati befektetők vagy a döntéshozókat lefizették ahogy ez szokás volt mindig is.
a cél mindig az hogy akinek pénze van annak legyen még több, és azonnal vagy minél előbb
ezen kívül semmi sem fontos
pl a világ fejlettebb részének jövője akkor el lett szúrva amikor elkezdték elvinni kínába(india, stb) a gyártást hogy spóroljanak pár maréknyi pénzt pluszba
Ok, de akkor nekik mi a céljük vagy velük mi a cél? Elvileg azért nem akarják őket behozni vendégmunkásnak mert az eu-ban az egyik nagy érdekképviseletük nekik van és szórakoznak a cégekkel akik alkalmazzák őket. De igazából mindegy csak a helyzet érdekessége miatt hoztam fel merthogy fura az őshonosságuk.
Sztem a pénz amit behoznak vagy fizetnek cserébe
Tótok szlovákok a svábok németek csak a magyar elnevezésük az tehát benne vannak.
A legnagyobb bűnbandák az övéik, városrészek, meg ami az összes maffia és kartellfilmekben megtalálható elemek és nem tudnak velük már mit kezdeni, 2-3 éve olvastam erről először és azóta romlik a helyzet, de igazából csak meglepett, hogy itt miért akarná ezt bárki? Mi a haszna ebből ha csak nem a képviselői hely már amennyiben velejárója, nem tudom.
tótok? svábok? Nincs a felsorolásban?
sms szavazással 😅
Nincs.De ha leirod elolvasom.......
Hm, az megvan, hogy vagy 30 éve így kezdték ausztráliában és hova jutottak az ausztrálok velük?:https://telex.hu/belfold/2025/...
Ja, birkák a Zemberek, nem tanulnak, nem emlékeznek... a demokrácia már az ősközösségben megbukott 😅 meg azóta ki tudja, hányszor.
Igazából az a szerencsénk, hogy ma nincs sehol 😂 A pénzhatalom irányítja a világot, üzleti alapon. Be is baxna, ha az egybites valóvilág meg sztárbansztár tvnéző dönthetne bármiben is 😠
van bizony 😁
soha nem értettem, hogy mitől működhetne egy demokrácia?
Nem, hogy nemzetekben működésképtelen egy családban sem lehet életképes ha minden demokratikus akarna lenni(kezeit széttáró)
ez egy olyan megfoghatatlan fogalom mint a szerelem. (kezeit széttáró) Hiszen az is csak egy szép szó a baszásra 😅
szerencsére
mert a demokrácia az egy teljesen elméleti dolog, élő emberekkel összeegyeztethetelen és működőképtelen
Van ahol már áldemokrácia sincs. 😉
persze ............. mert áldemokrácia van
Német libsík bepánikoltak 😁
https://mandiner.hu/kulfold/20...
Tett valaki feljelentést?Mert itt az van hogy a szülők jelezték a főpapnak vagy ki a szarnak,az meg eljárt saját hatáskörben.Igen?Hol van itt a politika?