Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A környezetvédelem meg mér nem számit a nyomorult unionak?
Mindenkit szopatnak . Kobocsátási normákkal de most ez a több évtizednyi kibocsátás helyén való mert a mosladék hoholok csinálták nekik pedig lehet. Ha lenne atomjuk azt is dobálhatnák akár berlinig is.
Azt mondják, lehetetlen, mert megtelt sós vízzel. Mondjuk ezt én nem értem, de attól még lehet, hogy így van.
a helyreállításáról miért nem beszél senki sem?
mert csak olcsóbb megcsinálni mint újat építeni
Ebből kb annyi igaz, hogy felrobbant 😁
A klimaváltozással a szél is alábbhagy, magyarország amugyse szélnagyhatalom. A kisalföld egy részét leszámitva sok helyen nincs hatékony szél. De ezt is erőltetik páran, hogy milyen fasza......
helyedbe felraktam volna a westel átjátszó tornyára azok elég magasan vannak azt légkábelen elhúztam volna a házig 😅
látom tele van strandolóval biztos jó meleg a víz 😅
a gyomnak biztos. A textilfólia és bokáig érő murva szórás ellenére is szépen nő a gaz, hogy rohadna meg(fejét fogó)
ja a kutakon olyan hideget csinálnak kérdeztem is, hogy ez mire jó(kezeit széttáró)
ez egyszerűen orvosolható(kezeit széttáró) Be kell tiltani a klímákat oszt kész(kezeit széttáró)
Minek ellenseg ha van haver.
En szakalmetallnal kuncsorogtam,5. en nyitnak.😄
Addig ottmarad a cucc naluk.
Ford, Fiat, francia...tudod 😁
Kösz a tegnapit! 🤗 A télen beleszakadt a nívópálca feje, típushiba az 1.6hdi-nél, sokat kanyarog a vezetőcső és a hülye műanyagpálca végén egy a vékony nívószálhoz képest vastag szintmérő rész van ami idők alatt leszakad a megkeményedő üvegszálról, elég kínlódós bontogatás után a vezetőből legalább a szintén benne maradt szálat kivettem a végét meg a blokkban hagyva használtam az új nívót...........idáig, mert tegnapelőtt meg akartam nézni a azintet (ritkán teszem mert nem igazán fogy, de azért néha) erre kiderült, hogy valahol (tudom ki, de haver legalábbis idáig) kicserélték egy régi szétfoszlott vacakra aminek szintén nem folt feje és a szál is ezerfelé törve foszladozott, de mivel siettem ezért visszadugtam és este újra megnézve már csak a kihúzórész jött ki a azál is benne maradt, most már leveszem a kartert és onnan kibányászom a bennemaradt darabokat, jó kis plusz melót csináltak nekem, remélem nem sok mindent kell bontani a karterhez. 😤
Mondom hogy a gyorsneutronos ezert jo.
Háttt hogy az oroszok,akko legyenek az oroszok.
Meg mindig jobb mint az amerikai,azoknal sok a baj az uzemanyag fizikai jellemzoivel.
Van pár 200V 2,2kW DC állandó mágneses motorom, az pont jó lenne...
Most a kompresszort hajtja 230rol, erős mint a barom.
elméletben léteznek
gyakorlatilag mind szar, sok tesztet olvastam
egy időben haver is szenvedett egy nagyobb léptető(szervo??)motorral de feladta
már a paks3-nak kellene épülni a paks1 helyén....
Nem, nem ezt irtad.
Meg kb. Medgyesi idején kellett volna elkezdeni azt amit most a zOrbánék kezdtek.
Atom hulladék pedig mindig van. A feldolgozás is az oroszoknál történne, mert nem úgy megy hogy beleszórod a reaktorba a szennyezett betont, és meghajtja az országot.
Honda. Ember! HONDÁVAL vagyok! Köcsög jarisz csak elfoglalta a helyünket. 🤣
Tehát akkor igazam van szerinted is, mert ez nem mond ellent annak amit mondtam 🤣
Jó, hát olyan kínai szart haver is vett, de léteznek kisebb szélben müködők is.
Paks2 mar mukodne,de folyamat beleugatnak,jobbara kulfoldi erdekbol.
A vicc hogy a vver 1200 asokhoz a mox uzemanyag ujrahasznositott uranbol keszult futoelemmel keszul.
A gyorsneurronos technologia meg zart uzemanyagciklust tesz lehetove,nem marad hulladek.Sot a regi hulladekot is ujrahadznositja.
Igaz ez nyugaton mar nem lesz elerheto.

https://atombiztos.blogstar.hu...