Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én ezt nem tudom(gondolkodós) Az itteniek nem igazolják vissza az állításod 😅
Pedig van köztük normális is.......nem hinném hogy a doktori cimmel van a gond.......
nem szívesen lennék orvosférj az tuti 😅
lacánál gyerek sincs(kezeit széttáró)
Furcsa,mert nekem annó a kéribaromtöketlenlaci mondott valami hasonlót a gyerekemre,ez csak azért érdekes mert pont náluk kettőjüknél orvos a főnökasszony.
ja nem ő kultúrlény (meghajlós) bmw-vewl jár meg drága éttermekben eszik 😅
Aztán magát meg valami kultúrlénynek képzeli,aztán ő is csak egy kretén.
Csak mamlasz erőlködött valamit (legyintős)
Hagyd már ezt a rühes macskát!
Valami rémlik hogy valaki lehülyézte a gyerekedet pár napja,vagy valami hasonló bicskanyitogató jelzőt használt.Szerintem erre célzott.
így se megy? Ha arcfelismerő akkor menni kell hát a macskának is csak van arca nem?
A neander völgyi ősember aki szintén ilyen szőrös volt az, akkor, hogy csinált ilyen vicces vidiket?
nincs neki???
Akkor mivel zabál meg napi két konzervet + a maradékot? (csodálkozós)
ebből egy qrva mukkot nem értek kit kell miért pofán verni 🤣
De jószág miért teszel fel privát fotókat? Nyilván nem tudsz az adatvédelmi törvényről de ez nem baj, A baj a támadási felület. Mert mint tudod itten bánccsák egymást a népek. A családot ennek kitenni nem bölcs dolog. Pölö a kitartott sértő kifejezést használt a fiadra.A saját beteg lelkén kívül nincs tippem miért.
Ha és amennyiben: Én lennék helyedben minden követ megmozgatnék, hogy pofán verjem. Nem olyan nehéz
bele kell baszni a picsájába egy tűt aztán amikor nyitja a száját fotózni 🤣
ja nagyon gyanús .......................... szerintem a szájával van gondja hogy "úgy mond nincs neki" és így nem tudja tátogatni
Próbáltam külön a csak Frigyest ,hogy ő volt a képen de úgy se ment
Valamiért olyan szar lett hogy nézhetetlen volt csak egy keszekuszaság lett
Amugy sok porbálozásba végig hallgatni zenét (értsd vagy 50 x) végén kajak megfájdult a fejem tőle 😐️ Szóval én vígig nem hallgatok még egy ilyen hülye számot 😂 😂 Szóval sajnálom a kis krapekot de így öregszünk meg ☺️ tényleg igyekeztem 🙂
Valszeg a program arcfelismero algoritmussal dolgozik, a macska fejet nem ismeri fel emberi arckent.
A kisfiam nagyon el lesz keseredve(kezeit széttáró)
valamit még próbáljunk baszki ezt sem te sem én úgy sem úszhatjuk meg annak a fránya dögnek énekelni kell mese nincs(kezeit széttáró)
na jó de ennyire ezért nem(gondolkodós)
Pipi mondta, hogy makacs.
Sajnálom 🫤 Frigyes nem akkar énekelni .Nem tagja valami hülye macska szakszervezetek??? Vagy macska ki zsákmányolás törvény miatt nem lehet ......... tököm tudja de nem dalol
Rugd fel aztán énekel!
na qvimbikém ilyen sikerült(kezeit széttáró)
De most már énekeljen az a qrva macska 😅
Ha egy gyerek vagy felnőtt esetleg más neműnek érzi magát akkor én nem csak azt engedném, hogy més nemű ruhát hordjon hanem azonnal az elsődleges nemi jelleget is megváltoztattatnám, répa le vagy a punci betömve oszt akkor hiteles a dolog.