Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te macskád mit csinál amitől "jó macska"?
Egyik csipeszt a nyakára, másik csipeszt a tökére és bekapcsolni 24 voltos állásban 😄
Akkutöltőd van? Akkor azon van krokodilcsipesz. 😁
nincs ilyen csipeszem(kezeit széttáró)
hát ez nem az(ujjával nemet mutató) Ez válogatott jó macska(meghajlós) Azért mert neked nem volt szerencséd a macskákkal ne általánosíts(ujjával nemet mutató) Egy macska sem szereti az okoskodó buta embereket blődikém 😅
Frigyest hajítsd ki a picsába,az összes macska egy sunyi köcsög.
a nyakánál fogjátok meg akkor nem mozog
http://youtu.be/Mu7aPLc0Lq4?si=JYaKPUphd9r_SX0d
Hát én se tudom
De próbáljátok úgy hogy a két fej amennyire lehet egy más mellet 😂
😁 🐻 valahogy így
ezt a képet sem volt könnyű összehozni frigyes nem nagyon szereti ha emelgetik mert nem cirkuszi macska 😅 Ez kb. a tizedik próbálkozás volt. 😂
De természetesen az ügy érdekében próbálunk csinálni megfelelő képet csak akkor pontosan milyen is legyen a beállítás?
Nem is meri fel így Frigyes fejét
Kell egy másik kép mert amikor a pároddal és gyerekkel próbáltam most ott működik
Ott tudok duettet csinálni , de itt ezen a képen csak kis srác énekel
Valahogy ahol még jobban látszik a feje a macskának
Próbálom de a csak fiad énekel ,Frigyes valamiért nem akar dalolni
Bár rá kellet frissítenem és most nem lehet kiválasztani hogy ki mit énekeljen
Pedig a régi az tuti felismerte volna ilyet de most még vagy én vagyok béna vagy nem tudom
De majd küzdök hátha csak nem találom a beállítást
Esetleg egy másik képet amin viszonylag még magasában van Frigyes palackja majdnem egy szintebe a fiadéval
Na megjött a Frigyes. Szeretnénk erről is kérni egy éneklőset. (meghajlós)
De a macska is énekeljen ám 😅
Amíg veszed a "nő" hormont addig tudod fenntartani a tököm tuja mit 😂 amitől nem nő úgy a szakáll meg nőiesebb lesz (de még nem ástam bele ilyen mélyen ebbe a problémába)
Ha cerka ugrik akkor onnantól már nem buzi , ha nem mókusteknősbéka 😂 😂 😂
ez hülyeség, pl testépítő körökben is hegyekben állna a pénz ha hivatalosan tudnál venni rendes gyógyszereket
pl növekedési hormont ha már hormon a téma......
amúgy szerintem a buzik elenyésző része válik meg a pöcsétől, hiszen csak kényelmesebb állva hugyálni 😁
Gyógyszer akart lenni 😁 bocsánat
Ott még csak a telefont veted meg de lesz annak havi díja is . Érzed ezt a árnyalt bújtatott utalast 😂 😂 nagy penge vagyok 😂 😂
Ne neked nekem szól meg nem is nekem . Velünk nem tudnak mit kezdeni már 😂 😂 de nem is mi vagyunk a jövő......... ha érted mire gondolok . A jövőbe kell fektetni
Átoperalni pénz , gyószerek pénz ,hormon gyószer élted végéig hogy úgy is maradjon rengeteg havi pénz
minden évben lesz egy csomó lány 18 éves.... szóval van utánpótlás
ismerős lánya 2 éve azért nyárielózik hogy ha megvan a gimnázium akkor jön a műcsöcs
aztán még szépnek se nagyon mondanám ha nincs kifestve

én a buziknak pár tízezerért levágom a pöcsüket
van kutyás ismerős tőle tudok venni fájdalomcsillapító szurit meg olyat is amitől elalszik a kutya amíg vágja a fülét
Többet összességében, de azok már megszokottak, telített a piac, userből meg orvosból is. Viszont ha pl. faxt akarsz levetetni, az még bőven extrának számít 😄 kevés helyen csinálják, gondolom, az ára is rendben van 😅
szerintem a paplan száj meg a műcsöcs 1000x amnyit hoz mint a buzik műtétjei...
Hát ezt egyből megtudod, mikor megpróbálod átoperáltatni magad... 😄
Azt mondjuk nem értem, hova kell még érzékenyíteni... én MÁR qrvára érzékeny vagyok ezekre 🤣 rágörcsöl a kezem a szívlapát nyelére 😡
Azt a kockásítót letölteném, rám férne... 😅 nem kéne eljárnom futni 😁
de ebben mi az üzlet???