Ja, mondta Csabi hogy valami brutál géppel(RPT) nyomod az MX-be ,ami az enyémet csúnyán veri mikor voltunk nála Zé-vel ott folyattunk a múhelyben nagyon profi
Facca nagyon, csak hogy nem mentem még vele mee gecimelegvan(még a góréj alatt is ki engedett a főd fagya) ,meg dolgoztam ,nem nagyon tudok véleményt mondani.Az biztos hogy egybe van, meg motorerőben sincs hiány
Szia Kari(repsolfan)
nem tudom megnyitni a freemailomat,de ma kiolvasták.Szóval szerintem belemenne és az ár is oké.Pénteken megyek Szerencsre és lehet szombaton Pócsra,de ezt a a zé-nek ne mond,mert ha nem megyek mégsem akkor letépi a ....
Ha jó neked akkor vagy pénteken Szerencsen vagy szombat du. Pócson összehozzuk.Az msn-m működik és van skypom is,ha a részleteket meg akarod beszélni.Ha nem passzolna akkor persze nem kell megvenni.msn: mmse1@freemail.hu vagy skype: apedro76
heló cserélném aprilia rx 125 öm pit-re rátudok fizetni max 30e-t 96 os évjárat delroto karbulátor 36 Le gyűrűzni kell + 1 gázbovden és tökéletes 6 hónapja volt dugó hengerfej szimering csere van számla is! képek fotógalériámba
Azért ha vki tud vmi hasonló vételt vagy vmi blokk félét(használtat)
az kérem jelezzen,
kösziköszi
addig is dobbantok(:
hali..
160 YX blokk elkelt akkor? :(
lehet érdekelt volna=)
AKURVASZÁDAT
Ha kishazánban vagy akkor felhívlak inkább, megvan a számod.
Na ha lejövök a hegyről én is nézek valami plusz lóerőt!
nem tudom megnyitni a freemailomat,de ma kiolvasták.Szóval szerintem belemenne és az ár is oké.Pénteken megyek Szerencsre és lehet szombaton Pócsra,de ezt a a zé-nek ne mond,mert ha nem megyek mégsem akkor letépi a ....
Ha jó neked akkor vagy pénteken Szerencsen vagy szombat du. Pócson összehozzuk.Az msn-m működik és van skypom is,ha a részleteket meg akarod beszélni.Ha nem passzolna akkor persze nem kell megvenni.msn: mmse1@freemail.hu vagy skype: apedro76