Üdvözlet mindenkinek!A hévégi gocartpályázással kapcsolatban még folynak a tárgyalások mer némi szarakodást érzek a vasárnapi napot kértem remélem hogy ez megfelel mindenkinek egy kis ideig nem leszek netközelben mert leválasztottak a világhálórúl
ha az agyamat műtenék hogy húzná a fejemre
am van egy tippem hogy valami orvosi boltban pl a Kenéziben van egy valami orvosi eszközöket áruló hely de ott lehet csak rehabilitációs cuccok vannak?
Ja persze,simán.
Annyi a történet hogy rendelésre megy a dolog,egy számlaszámra kéne utalni a pízt,aztán kb 2 hét is itt van a kamera.
De lehet hogy előbb is oda tudom majd adni,mert jönnek folyamatosan,aztán amelyiknek nincs gazdája,azt odaadom neked
ha kell szólj hogy mennyi kell és szerzek
am van egy tippem hogy valami orvosi boltban pl a Kenéziben van egy valami orvosi eszközöket áruló hely de ott lehet csak rehabilitációs cuccok vannak?
Ja persze,simán.
Annyi a történet hogy rendelésre megy a dolog,egy számlaszámra kéne utalni a pízt,aztán kb 2 hét is itt van a kamera.
De lehet hogy előbb is oda tudom majd adni,mert jönnek folyamatosan,aztán amelyiknek nincs gazdája,azt odaadom neked
fékek,telók stb...
jónak számít ez a stompracing 140kz?
mennyire bírná az a strapát?
husvéti italozást kihevertétek?
olvassátok a motorinfo.hu teszt rovatát mert hamarosan megjelenik egy teszt a bucci moto br1 ről, videóval mindennel........zsír lesz+