Hello!
Nekem bejön az első 14-es lánckerék, nem rövidül le túlzottan, viszont érezhetően pörgősebb ezen is (mint a nagyoknál). A hátsó maradt a gyári - viszont ezt meg ne kérdezd, hogy hanyas.
350 -10" méretben szokott a gumisomnak lenni sava slick is ha érdekel vkit. Azt nem kérdeztem , h mennyi kincs.
Mindegy , előbb lássan ,h ez mit csinál, aztán agyalok, h kell-e még ilyen?
Már Károly is adott egy magasabb kormányt, h próbáljam ki, de meghagyom inkább ezt a mostanit, míg el nem töröm, mert ezen minden passzentos, csak csináltatok magasabb kiemelőt alá ma .
A gumákat is rápattintottam, mostmár csak rövidebb áttételt akarok, de az a héten még nem lesz. Mind1, lassú munkához idő kell
Szeva mindenki!
Zé, ha esetleg mégsem lenne jó a kormánykiemelés, nekem itt pihen a pócon az enyém gyári kormánya, az magas! Ha gondolod, szombaton bedobom az ótóba.
Hónap? Gyüssz? E?
Nekem bejön az első 14-es lánckerék, nem rövidül le túlzottan, viszont érezhetően pörgősebb ezen is (mint a nagyoknál). A hátsó maradt a gyári - viszont ezt meg ne kérdezd, hogy hanyas.
Mindegy , előbb lássan ,h ez mit csinál, aztán agyalok, h kell-e még ilyen?
A gumákat is rápattintottam, mostmár csak rövidebb áttételt akarok, de az a héten még nem lesz. Mind1, lassú munkához idő kell
Zé, ha esetleg mégsem lenne jó a kormánykiemelés, nekem itt pihen a pócon az enyém gyári kormánya, az magas! Ha gondolod, szombaton bedobom az ótóba.