Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a helyedben nem erőltetném. Minden jót srácok.
Ti mennyi füszert tesztek a levesba?
Viszont még mindig várom az RC8 mellet szóló érveket mert kiváncsi lettem
Lekezelo, bocs :)
Egy jo kis eszmecsere, egy kis lelezelo stilussal
Hat Mi van itt? :D
A vita tényleg értelmetlen, én csak azt nem értem miért igy kell reagálni egy véleményre ahogy Ő...
rendben
A fiam szó miatt már értek mindent, stilusodat, értem már mért nem tudod elfogadni más véleményét. Ertelmetlen a vita.
Nyugodj meg fiam a hulladék szó egy kicsit erős,nem ? engem csak ez zavar
Az RC8 egy óriási mellényúlás volt a KTM részéröl. Egy világéletében off-road gépeket gyártó márkának nem most kellett volna elkezdenie ilyen gépet legyártani, hogy felvegye a versenyt a mára már kiforrott gyorsaságikkal.
" hogyan mutassuk meg az életkorunkat"
Te meg demagóg .. De akkor mond már el mi olyan jó abban az RC8-ban? Tudom mindenki a saját motorját isteníti meg amiy akar venni ez természetes, de akkor haljuk , most már kiváncsi lettem, hátha én is azt veszek következőnek ...
Hallgatom a véleményedet. Nem tudod elfogadni más véleményét? Beszóltam én neked, hogy te olyen szép "férfias" modorban írj? Gratulálok.
Mi a bandátok neve?
Tökös gyerekek vagytok,hogy így véditek egymást.
Ezt légyszives részletezd, mi volt férfias és mi nem ? Talán nem vagy képes elfogadni egy más véleményt ? megint jösz életkorral ?
Ez igen férfias volt tőled.
Maradjunk annyiban hogy az RC8 egy félregyúlás volt, "prototípus" ... Ha nem lett volna HULLADÉK akkor nem hagyták volna abba a gyártását mert lett volna rá kereslet ...
Mondtam én egy szóval is hogy hulladék? Azt mondtam van valóság alapja mert az rc8 nem teljesen r1 vagy zx10r vagy mondhatnék még gyártót amiknek egy kicsit nagyobb sportmotoros tapasztalata van. Na előjtt az hogy az életkorod nem jelent semmit.
A hulladék az egy megfelelő szó egy KTM RC8-ra. Ügyes vagy te is.
Egy KTM RC8 hulladék? Hulladék....nem is értem.
Mi köze van az életkornak a véleményhez ? Nem irhatja le a véleményét? És még valóság alapja is van...