Nem olyan fontos gumit vennem, ami fent van abban még van pár ezer km, csak megkérdeztem mennyibe kerül, nem tudom mit vagy
úgy fennakadva, nekem tökéletesen jó az 55-ös, nem kell 60-as, de majd ha lesz motorod akkor Te tegyél rá 60-ast.
És jó ár a 14 ezer, aki megveszi, annak tuti meg éri.
Vaaaaagy Bálint majd nézd meg ha haza értél mekkora majrécsíkod van, a/60as elméletben kicsit "laposabb" profilu gumi ergo jobban kitudod használni a gumit mert nem hiszem hogy a mostani gumid peremig lenne döntve :)
Na és szerinted menyire észre veheto az az 5% ? Ha neked nem kell jó lesz nekem... Vicc hogy fennakadtál azon hogy nem 55 hanem 60-as... 14ezerert egy szett gumi amivel elmész kb 4000et jobb esetbe nehogy má ne érjen meg 14ezer forintot
Azért azt szögezzük le, hogy nem véletlenül ajánlja a pirelli ezt a gumit pályahasználatra. A magasabb oldalfalnak köszönhetően nagyobb dőlésszöget tesz lehetőéve, ami nagyobb tapadási felülettel párosul. Ezért jobb az 55-nél.
A 180/60 ZR17 méret a Pirelli egyik legújabb fejlesztése, ezzel a mérettel mennek a Supersport VB-n, külső paramétereiben vetekszik a 190-es gumikkal (Gyári adatok: 193 mm széles, 656 mm átmérő), és 5,5” széles kerékre való (opcionálisan 6,0” széles keréken is használható, lásd Alpok Adria STK1000 mezőny)
rendben. Eddig en is 55- ot hasznaltam,mig el nem magyaraztak miert is jo a 60 as. Nem csalodtam benne,csak ajanlani tudom.Iden megyunk egy combosabb turara horvatba,es a supercorsa azt mar nek birta volna ki. Pirellit akartam ujra,de a 100 ezer folotti arat kicsit sokalltam,ezert power one garnitura kerult fel. Soha nem tdtam megcsusztatni az elsot "oregsege" ellenere,egyszer nyikkant meg alattam, egy idetlen elsokerekezes alkalmaval.
Eladó egy használt Pirelli Diablo Supercorsa sc2 (Medium) gumipár. Saját gumik. Az elsőben nincs 1000 km, a hátsó 2000km körül futott. Egyenletes kopás, nem kockás.
csak nem gond van a kis paripával? majdnem ilyenem volt nekem is, a képeim között megtudod nézni. Amúgy igen tudok, privátba írj, email címem adatlapomon.
úgy fennakadva, nekem tökéletesen jó az 55-ös, nem kell 60-as, de majd ha lesz motorod akkor Te tegyél rá 60-ast.
És jó ár a 14 ezer, aki megveszi, annak tuti meg éri.
Milyen mély a minta rajta ?
Engem nem érdekel a gumi nincs mire rakjam :D
Egyenlőre tárgytalan, meg 55-öst használok hátulra.
Az ár viszont korrekt, csak az első elég öreg gumi már, nem tudom mit produkálhat tapadás téren
120/70/17
180/60/17
Párért egyben: 19.999 ft.
Mekkora méret, és mi lenne az ára?
Eladó egy használt Pirelli Diablo Supercorsa sc2 (Medium) gumipár. Saját gumik. Az elsőben nincs 1000 km, a hátsó 2000km körül futott. Egyenletes kopás, nem kockás.
Első: DOT: 2208
Hátsó DOT: 0611
INGYEN POSTA.