Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja de a te telefonodrol mert nekem már meglátja a számomat és....
akkor lecso bá'-nak szólni kell előtte, hogy készítse a telefont ...
megmondod milyen szerszám kell, legurulok hozzátok, szétborítjuk, megrendeljük a lapkákat aztán szija, megakadunk akkor telefonálunk
Ja, azt tegyük hozzá hogy 20.000-nél írja a szerviz könyv a gyertyacserét, 25.000-nél a szelephézag ellenőrzés/állítást.....akkor 25.ezernél megint kössük egybe egy nagy szervizzel a szelephézag állítást +30 ezerért, amikor 20 ezernél lett megcsinálva...?
De Te inkább fizetsz a szerelésért sóher
szelephézag ellenőrzésre vagy akár lapkázásra sem vinném oda
Mióta megvettem egyszer nem vittem olajcserére mert elég durva összeget kértek, most kérdeztem , hogy a 20.000 km-nél esedékes gyertyasor csere mennyibe fájna, azt mondták ezt CÉLSZERŰ egybekötni egy nagy szervizzel, ergo 30 körül.....
Összegezve, a Red Baron jolly jokere az ACIDM. Ezt kell megfizetned. Említetted a szervizt. Gondolom egy olaj,olajszűrő,légszűrő cserét értesz ez alatt. Szerintem nem akarod tudni mennyiért kapják az olajat, alkatrészt a kis-nagykerek,szervizek.
Ebben van igazság, én is náluk vettem a motort, igaz papíron kevés km, sőt majdnem új volt, és gyönyörű állapotban máig nincs rá panaszom. Ám ahogy nézegettem használtautót stb, valóban kicsit több volt mint amennyiért magán személytől hozzá tudtam volna jutni. De azt akkor is tegyük hozzá amit már megemlítettél, hogy megvételkor le lett szervízelve teljesen átnézve meg minden, ami ugye egy magánszemélynél nem törnénik meg, azt még neked kell pluszban elintézned...A minap voltam a Redbaronban, nézegettem a motorokat, 2006 R1 látszólag hibátlan, 1.8 millió.... nemtudom a km-óra állását meg egyebeket, de 1.8ért már 2008-2009 R1-et lehet kapni magánszemélytől....Amint Levi is mondta, tényleg mérlegelni kell, hogy igénybe veszed-e a Redbaron szolgáltatásait amit akkor kapsz meg, hogyha náluk veszel motort.
Aki megteheti, hogy kicsivel többet adjon ki egy Redbaron-os motorért az szerintem vegye a redbaronba, bár kérdéses, hogy utána ki fogja szervizelni mert én nem biztos nem fogom visszavinni hozzájuk 3000km-enként átnézni, nem ott fogok olajat cseréltetni stb stb pláne úgy, hogy motorszerelőnek tanulok Tehát rám már nem vonatkozik az, hogy kijönnek értem ha lerobbanok. Mérlegelni kell, ki hogyan akarja szervizeltetni, hogyan használni és mennyi pénze van
Ne értsd félre, nem vonom kétségbe a Red Baron által nyújtott ACIDM szerkezet tudását, egyszerűen soknak a motorok vételárait. Azt azért ne felejtsük el ,hogy egy magánszeméllyel szemben a Red Baronnak ki kell termelniük az üzleti helység bérleti/fenntartási költségeit, az alkalmazottak bérét. Nem véletlen az sem ,hogy a szolgáltatásukba bele tartozik a "lerobbansz megyek érted" szolgáltatás. Megnézném hányszor kellett beülniük a boxerbe, mentés céljából. Az alap elgondolás, jó, sőt kiváló, szerintem már bizonyított(külföldön) is, csak nem ebben a magyar recesszióban fogja aranykorát élni. Mikor még kalkulálnod kell egy 60-180 ezres átírással,baleseti adóval,teljesítmény adóval, akkor már szívesebben nyitod meg a hasznaltauto.hu-t. Peace
mármint ha mástól veszed a motort, akkor a redbaron nem megy el érted... boccs erre akartam kilukadni:)
Az tény, hogy drága a motor, de nézd azt is, hogy mit adnak cserébe mellé... átnézik a motorod, ha lerobbansz elmennek érted... persze ez nemfog megtörténni, mert a motort is úgy veszed, hogy átnézik és semmi baja, de hátha...
de mindezek mellett én se vennék ott motort, mert ha találsz 1 személyt akinek sv-je van, megnézeted 1 szerelővel és azt mondja hogy jó megveheted, vagy esetleg 1-2 dolgot kell cserélni, még akkor is olcsóbban jössz ki...de mondjuk ha elfogy a benzined vagy valami gáz van útközben a motoroddal akkor nem mennek el érted...
Ha meg tudod fizetni, akkor "garantáltan" megbízható és jó gépet fogsz kapni. De ezt sajnos a piaci ár fölött 100-200 ezerrel fogod megúszni. Én személy szerint csalódtam a szakmai tudásukban. Tisztelet a kivételnek.
Éjjel nappal nyitva vannak! :)
motort néznék, sv-t
Szervizüket vennéd igénybe?
REdbaron már rendes nyitvatartással dolgozik ?
Akkor passz
Az biztos hogy Pécsi vagy Kozármislényi, mert monta hogy csak kiugrott ide egy kicsit és itt a padnál szokott megállni nem a strand büfénél.
Esetleg arra nem emlékszel, hogy hol lakik.....?
Mert nekem van egy ismerősöm, akinek ilyen gixere van, de nem tudok róla, hogy járt Pécs felé. Ő egy kunszállási "srác".
A két kép csak figyelem felkeltés gyanánt került fel . Látom sikerült!
Pedig örültünk volna.
Keresem azt a motorost akivel tavaly nyáron beszéltem az Orfü-i gátnál az Y elágazonál parkolt . A motor GSX-R 1000 K8 -as kék-fehér és pályahasználatra átalakitva volt, és ő igy vásárolta!
Lehet hogy nem forumozik itt, de ha valaki igy ráismer akkor irjon.
A képeken nem én vagyok!
BUÉK mindenkinek!