Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SVOli, írtam neked a gumi miatt.
Látom Mohácsi vagy, ha gondolod csatlakozz hozzánk Ápr. 28-án, itt a link, olvasd el és jelentkezz! Hozd az ismerősöket is!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem akarom rád tukmálni, de mikor én vettem az elsőt, nekem azt mondta a szerelő barátom, hogy igazából mindegy, ha kisebbet veszek, kicsit jobban tudom dönteni, de igazából semmi különbség, de járj utána, kérdezd meg és ha kell akkor engem itt megtalálsz!
Amúgy te ha jól láttam akkor jössz erre a "Szezonnyito gurulásra" ugye? Igaz még messze van, de valamikor találkozhatunk előtte és mehetünk együtt, nem tudom merre laksz, én kertvárosi vagyok!
hát nem tudom jó a 70es helyett a 60? annyira nem értek hozzá :)
Amúgy beka07 ha neked nem kell a gumi, másnak eladó! Nekem itt áll a garázsban már 1 ideje! Én olyan 10.000 körüli összegre gondoltam, de megbeszélés tárgyát képezi!:)
közben csak, hogy el ne felejtsétek motorosok!:)
http://www.sportmotor.hu/motor...
beka07
Dunlop Sportmax 120/60 17-es a gumi.
Nekem is Sv-m van, tavaly vettem a hátsóra és én Pellérden vettem, Continental Road Attack -ot, de ha jól néztem akkor ott sok van még!
Sziasztok!
Pécs v környékén, hol van nagy raktárkészletű gumis?
Kéne nekem 160/60-17es gumi az SV-re ha van valahol akkor elmegyek megnézem és nem rendelek Pestről.
szuper köszönöm :)
Akkor lehet tudok egyet, itt van a garázsomban, de megnézem a pontos méretet a nap folyamán és visszaírok!
jó a 80-90% bőven :)
Újat vagy esetleg jó ha 90%os?:)
keresek gumit! 120/70 17 és 180/55 17 aki tud jó áron írjon kérem! :)
Ki Tud valamit a Szentlőrincnél karambolozott motorosról? Kb. du. fél5 körül volt, egy autó volt picit megtörve a szántásba meg valami chopper/cruiser volt meghajtogatva Állítólag csaj volt?!
Szia!
Ma délután mentek valamerre?
Vigyáznunk kell! Ezért is csináltom ezt a figyelemfelkeltő gurulást! Én sem hallottam a balesetről de jobbulást az illetőnek!
Igen, az ilyen dolgokat mindjárt az olvasók elé dobják "Csúnya, rossz motorosok!" cím alatt! De most direkt megnéztem a Bamát és ott sem találtam infót!
Ezek szerint ezt még nem verte nagydobra a média szokásukhoz híven.Egy kocsi is volt a túl oldalon,de akkor lehet nem ütközés volt hanem becsúszott az árokba a motoros és azért nem híresztelik.
Nem is hallottam róla... De bízunk benne, hogy minden rendben van!
Sziasztok!
Tud vki vmit a tegnapi motoros balesetről?Tegnap Orfű-Magyarhertelendi átkötőn volt a baleset.Motor bent volt az árokba, a mentőhelikopter egy háromnegyed órát biztos túlórázott az illetőn mire elvitték szegényt.Jobbulást neki és reméljük nem történt vele nagy baj!
Robogóval nem igazán vállalnám be... de egy ilyen figyelemfelhívó eseményen mindenképpen ott vagyok! Még gyalog is!
Semmi baj, maximum Szekszárd felé nem jössz el!:)
Örök hála! Köszönöm!
Várhatóan jövök... Bár a jelenlegi állás szerint csak robogóval!
Köszi! Hívd a haverokat is!:) Haverok, buli, motorozás!:) Fantát nem ígérek:P