Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keveset használt , újszerű állapotban levő PROBIKER kétrészes motoros bőrruha eladó!
Méret:54 175 magas, max.75kg -os emberkére
iá 45.000Ft
Érd :Tóber Péter 30 /405-2900
vagott slickek eladoak, téli áron.
bridgestone battlax(180,190)
pirelli diablo,dragon(200)
dunlop gp,racer(180,195)
michelin pilot power(180,190)
mail/telszam az elerhetosegeimnel.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Boldog Karácsonyi ünnepeket.
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog karácsonyi ünnepeket és buék!

steelhorse motor pécs
Boldog Karácsonyt! :)
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Bizony. Az automata váltósok (autók is) többet fogyasztanak a váltós társaiknál. Mivel 12 literes volt a tankja, értelemszerűen nem fogyott ki teljesen, 160-180 km-ként jártam a kútra tankolni 9 litereket. Ez volt az ami a legjobban zavart, véleményem szerint egy motornak legalább 250 km futás legyen a tank kapacitása, ez túl sűrű volt a kicsit tank miatt. Én meg úgy vagyok vele, ha már világít a visszajelző lámpa, nem szeretek kockáztatni, azonnal megyek tankolni.
6ot? Annyit eszik az 1000-es SV-m is
5-6 litert, attól függőn hogyan húzod a bajszát. Csak az volt a gondom vele, hogy 12l a tankja, sűrűn látogattam a kutat.
eh, az túl nagy..elég lenne gy 200-as, sztem, nekem...mennyit eszik amúgy?
19e km
500-as Kymco Xcitinggal van 19km-es tapasztalatom.
semmi, csak lehet vennék egyet...
Szia. Van itt egy forum "A robogó is motor" ott probáld meg. Különben mi a baj?
hello, van vkinek tapasztalata burgonyákkal?
(suzuki burgman 150-200cm3)
ja. fasza minden
Szia Tata!
Kitalálunk vmi jó programot! Írtam neked iwiw-en majd olvasd el!Remélem veled is minden okés!
vagy csak siman pialjunk mint az allat......
Nincs meg a telszámod,akartalak hívni nyáron, hogy jössz e velünk gurulni,de itt se láttalak nagyon..
Tata elment Angliába nemrég H2 is,de karácsonyra haza jönnek,ugyhogy majd össze kéne hozni a bagázst egy bowlingra vagy dumálni kicsit.Ja én nem tudok bowlingozni..
Szia!
Sajnos mi is keveset mentünk idén,meló ezerrel...A leghosszabb távom Pécs-Hévíz volt éjszakás műszak után alvás nélkül ,de ezen kívül csak itt a környéken mentünk pár kört.Nagyon rossz az idei évem sajnos elég sok probléma volt meg van is..Örülök picinek puszilom majd meglátogatunk vmikor titeket kíváncsi vagyok rá. Én még a Tímárba vagyok,de dec. 31-től átpakolnak mindenkit a Tüzérbe állítólag.Ha arra fele jársz majd ugorj be remélhetőleg januártól már mehetek vissza vagy talán előbb majd eldöntik.
Halli mmaya!Hát csak a meló.....,kevés volt idén a lehetőség km gyűjtésre!Legalább is 2 keréken Idén szinte nem is mentem szegény zizivel talán csak 1000-1500km-ert.Na de Ti sem szerveztétek túl az idei szezont...hiába figyeltem az oldalt
Csenge lányom növöget,fejlődik ahogy az elvárható az én génjeimmel...csuda egy csaj
Veletek mi újság?Merre melózol,ha jó a lábad Télen úgy is kell a csizma,most csak egyet kell venned
Szia Vismayor!
De rég láttalak,hallottam felőled.Jól eltűntél te is.Miujság veletek?Remélem jól vagytok meg a picike is! Remélem jövőre csatlakozol te is!Addigra én is igyekszem összeszedni magam.
Sziasztok!
Szia Karter!Köszi a mankót,de a családba már volt akinek kellett sajnos ugyhogy azt kaptam kölcsibe.Ha térdszorítód van esetleg azt majd kölcsön kérném,de még az is ráér mert min. 2 hétig még gipszbe leszek.
És még azt mondják,hogy az egészséges életmód jót tesz...