Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ZZR-600-ra kellene matrica szett...Tudtok segíteni?
hát ha az nem is de tisztelet tudó istenfélő emberek nem lesznek tőle az biztos.....
haj tata ne b@szk emberekkel berugnak a véredtöl
A többség dönt! Nekem mid a 3 nap tök jó. Csak a szombati véradás miatt gondoltam másik napra de az nem olyan fontos. Minden esetre a jegyet már megvettem a neten igaz csak 400 ft-al olcsóbb így de abból pont kijön egy sör
Személy szerint a hétvégét preferálom akkor nem kell szabit ki vennem, de ha többen akartok pénteken menni akkor megoldom nem probléma
vagy vasárnapra?
És ha össze hoznánk péntekre szombaton meg mennénk ide ?
Jaja hétvége lenne a tuti.
haj skacok a motor kiállitás miatt akkor még beszéljünk össze mi a hétvégén gondoltuk mogy menyünk gondolom nektek is akkor lenne jobb még ketten beférnek
Ránézésre stimmel a márka, viszont akkor kicsi volt mert jobb oldalon van a hátsó tárcsa a 125-nél ott a lánc. R.I.P
Update: 24 éves volt.
Nem tudom pontosan ki lehetett, a Bamás kommentek között Lacikát mondtak, 19 éves volt. Szintén kommentek között volt, hogy Aprilia Futura volt.
Részvétem a családnak és ismerősöknek! Ismerted őt? Nem tudom, hogy történhetett, de tegnap napközben mínuszok voltak, éjjel meg keményen fagyott. Kár volt ezt ilyen időben erőltetni!
Milyen motor volt ?
Szia!

Mindegyik más és más gyere be nézd meg!
Nem tudom ehhez mit írjak.
http://www.bama.hu/baranya/kek...
Legyen mindenki nagyon észnél, meg vigyázzon. Magára is meg a másikra.
Jelentkezem!
És hátha veszek 1 gatyát is próba nélkül -csak a poén kedvéért.
Haj.Én jönnék/mennék .
szia zsolti mennyiért adod a gumikat?
hajskacok mi gondoltunk hogy mennénk ha gondoljátok hozzánk még 4 en beférnek várjuk a jelendkezöket
Majd meglátjuk idén mi lesz. Tán még olcsóbb is lesz, elvégre .álság van vagy mi!
Az elmúlt néhány évben volt egy hely (Superzone) ahol féláron adták a bőrszerkókat. Kétrészesek voltak 100 ezerért
Bőrt szeretnék, és lehetőleg occsót
Milyet akarsz venni? Az elmúlt években elég fasza akciók voltak ott fent...