Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kifogás .Biztos már álmos voltál,csak nem akarod bevallani
én kb 6 körül megyek arra felé. láttam megint írtak a motorodról
ma délután valaki Orfű felé? 3 körül megyek
végre valami lehetőség a közelben! kíváncsi vagyok rá
Arról nem is beszélve hogy a kocsmában csak hús volt. de otthon még fagyi is
Nem én! Ahhoz már öreg vagyok. különben is jó műsör volt a tévében
Szia. Az nem én voltam, de az a lényeg hogy megvagy elégedve az új mociddal én is az enyémmel .
Viszont akkor nem maradtál sokáig.Azt hittem éjszakázni is ott fogsz .
Az a még 1 az ....
Viszont ha valaki megy ma pihenőhöz akkor iszonyat óvatosan!

Tegnap este mikor jöttünk vissza orfűröl akkor valamilyen teherautóból vagy mindegy miböl iszonyat mennyiségű gázolaj ömlött végig az úton-főleg a külső sávban-szinte telibe.Rögtön a mánfai visszafordító utántól majdnem a pihenőig----szakaszosan , nem telibe de igy még rosszabb mert ki tudja hol van hol nincs------található belőle.Mi is majdnem megszívtuk de mivel este volt nem mentünk gyorsan , így ki tudtuk részben kerülni.Úgyhogy óvatosan!
Nemtom. Úgy 10 körül. Ott volt mindenki aki miatt benéztem plusz még egy
Hát nem életem legszebb élményű út volt .Még autóval se szeretek éjszaka menni nem ám motorral.De túléltük.

Te mikor mentél el a csehóból tegnap ?
A katicáék voltak,jóhogy mentek
Szia! Igen láttam,szép motorod van! Hát pályázni,ez kétségkívül jobb választás,de nekem az előző is nagyon tetszett Tegnap este ott jártunk a pihenőnél,és egy ilyen gép mint a Tiéd,és egy Kawa nagyon mentek! Csak ámultam! A kicsit lecseréltem én is,jóformán nem is használtam,pedig nagyon jól megcsinálták a yakomoto-nál! Eszméletlen jó lett. Nekem egy kicsit öregecske gépem lett,de nagyon tetszik,és szeretem. Ez egészen más azért.
Szia. Köszi, régen találkoztunk ! Megy még a kis géped? Én azota lecseréltem a GSR-t .
A sportcsarnokkal szembe ahol a jégpálya is van-a modellező pálya oldalán-mellett kicsivel.Nagy betonos terület-régen benzinkút is volt valamelyik cégnek.
Asszem a sportcsarnokkal szemben,egy nagy aszfaltozott terület,ha jó rémlik. Veress Endre utca,ha minden igaz.
Amúgy árakat tudsz írni?Szerintem sok embert érdekelne az anyagi vonzata is
Hali mindenkinek.

Engem konkrétan érdekelne ez a gotartos téma.Hívni foglak
Szia. Hol van az a AAA telephely? Nagy motorral is lehet menni?
2010 aug. 29.-től a volt AAA telephelyén 600m hosszú gokart pálya várja a motorosokat!A helyszínen robogó.pitbike és gyermek motor bérelhető.infó: 70-591-4848 Vészi László Mecseki Motorsport Iskola
29.-én 10ó-tól Rádió1 Baranya Ring nap!
Apám mekkora élmény volt így éjszaka legurulni Orfűre..... hát nem túl nagy nem láttam sokat de legalább keveset igen a nyár a hibás! a fasznak megy át őszbe...
ugye
menj csajozni
Igen, olvastam. Türelmesen várok.