Viszont ha valaki megy ma pihenőhöz akkor iszonyat óvatosan!
Tegnap este mikor jöttünk vissza orfűröl akkor valamilyen teherautóból vagy mindegy miböl iszonyat mennyiségű gázolaj ömlött végig az úton-főleg a külső sávban-szinte telibe.Rögtön a mánfai visszafordító utántól majdnem a pihenőig----szakaszosan , nem telibe de igy még rosszabb mert ki tudja hol van hol nincs------található belőle.Mi is majdnem megszívtuk de mivel este volt nem mentünk gyorsan , így ki tudtuk részben kerülni.Úgyhogy óvatosan!
Szia! Igen láttam,szép motorod van! Hát pályázni,ez kétségkívül jobb választás,de nekem az előző is nagyon tetszett Tegnap este ott jártunk a pihenőnél,és egy ilyen gép mint a Tiéd,és egy Kawa nagyon mentek! Csak ámultam! A kicsit lecseréltem én is,jóformán nem is használtam,pedig nagyon jól megcsinálták a yakomoto-nál! Eszméletlen jó lett. Nekem egy kicsit öregecske gépem lett,de nagyon tetszik,és szeretem. Ez egészen más azért.
A sportcsarnokkal szembe ahol a jégpálya is van-a modellező pálya oldalán-mellett kicsivel.Nagy betonos terület-régen benzinkút is volt valamelyik cégnek.
2010 aug. 29.-től a volt AAA telephelyén 600m hosszú gokart pálya várja a motorosokat!A helyszínen robogó.pitbike és gyermek motor bérelhető.infó: 70-591-4848 Vészi László Mecseki Motorsport Iskola
29.-én 10ó-tól Rádió1 Baranya Ring nap!
Apám mekkora élmény volt így éjszaka legurulni Orfűre..... hát nem túl nagy nem láttam sokat de legalább keveset igen a nyár a hibás! a fasznak megy át őszbe...
Tegnap este mikor jöttünk vissza orfűröl akkor valamilyen teherautóból vagy mindegy miböl iszonyat mennyiségű gázolaj ömlött végig az úton-főleg a külső sávban-szinte telibe.Rögtön a mánfai visszafordító utántól majdnem a pihenőig----szakaszosan , nem telibe de igy még rosszabb mert ki tudja hol van hol nincs------található belőle.Mi is majdnem megszívtuk de mivel este volt nem mentünk gyorsan , így ki tudtuk részben kerülni.Úgyhogy óvatosan!
Te mikor mentél el a csehóból tegnap ?
Engem konkrétan érdekelne ez a gotartos téma.Hívni foglak
29.-én 10ó-tól Rádió1 Baranya Ring nap!