hy.Az lehet.Megnéztem az időj.jelentést,mondtak mindent amit el lehet képzelni.Kirándulóidőtől kezdve esőig. 5 Ft ot nem adnák arra hogy milyen idő is lesz
Amúgy valaki holnap valamerre?Én voltam ma megint 1 karikát gurulni meló után pécs orfű mánfa irányba (kanyargás picit jó volt a száguldozás helyett) de nem álltam meg pihenőnél mert mozogtam hazafele.2X mentem azért egy lazát nem túl nagy tempóba csak nem láttam ki volt ott - pedig voltak vagy 10-15 en tuti. .
Hello.Hát nekem fogalmam sincs.A vizsgadíjakat most emelték azt tudom.Szerintem nézd meg valamelyik autós/motoros iskolának a honlapján ahol le akarod tenni.
zEBRA oSTYÁNSZKYNÁL:Rutin v:4700
Forgalmi v: 11000
Előképzettséggel 11 óra oktatásX2700=29700
Ha megvan már 2 éve a jogsid akkor nem kell elméleti tanfolyam.
Amúgy ráfáztam a mai napra mert rendesen eldölt a 9 es a bal oldalára még mielött indultam volna motorozni.Szerencsére nem estem hanem álló helyben guminyomás ellenőrzés közben becsuklott a sztender és mire észbe kaptam a mocc mögött gugolva már hiába nyúltam a kapaszkodó után...dölt a vas.Szerencsére csak pár karcolással a matricán (meg az idom részen kicsit) megúsztam,nem tört a cucc (kuplungkar görbült el pöttyöt).
De hát olcsón megúsztam egy eséshez vagy csúszáshoz képest
Hali.Jaja.Ma mentem egy kis karikát meló után de csak nagyon nagyon finoman,tényleg nem száguldozva.Újból szokni kell a moccot és 3-4 napig csak egyenesben használtam Pécs-Mecseknádasd stb szakaszon,így ideje volt mostmár kanyarogni is megint,nehogy megtréfáljon ha hirtelen vágnék bele a nagy motorosszezonba.Fő a fokozatosság,5 hónap alatt elszoktam egy kicsit a döntögetéstől de amúgy nagyon király volt,szerintem holnap is megyek egy hasonlót ,talán kicsit bátrabban ha jó idő lesz.
zEBRA oSTYÁNSZKYNÁL:Rutin v:4700
Forgalmi v: 11000
Előképzettséggel 11 óra oktatásX2700=29700
Ha megvan már 2 éve a jogsid akkor nem kell elméleti tanfolyam.
De itt : http://www.zebraautosiskola.hu...
Nem tudjátok mennyibe kerül mindennel együtt, egy külömbözeti vizsga A1-ről A-ra?
De hát olcsón megúsztam egy eséshez vagy csúszáshoz képest
amire a garázshoz értem már késő volt hogy utánad lóduljak.
Jól dőlt a 9-es?