Szia! Bocsi hogy közbe vágok, csak látom németországi vagy, meg láttam képet a fekete erdőben, nyaranta én is szoktam arra járni, te hol laksz? Én a Bódeni tó melett Lindauban vagyok nyáron 1-2hónapot, és mindíg egyedül kell mennem
Persze ,leszakadt vesével,megrepedt májjal nem akarok elmélkedni azon,hol rontottam el .Volt olyan pályanap,hogy két ismerösöm is "elment" .Sporoltak... Megérte?
11ezer volt benne,amikor kiütötték alolam .eltört a váz,totál.
utcai gumival1,58 a legjobb amiröl tudok,a csaszik slickkel,versenygéppel,leáttételezve mennek1,48-at. ez a gp-pályán
mért idö,van egy rövidebb is a pályát kétféleképpen lehet haszalni.
A nagy,a gp,ahol a F-1 is megy
Azon még rosszabbul ülsz mint az r6-on.lassan képtelenség menni vele.De nagyon könnyü,kezes.Viszont a motorja zörög ,nem volt nagy bizalmam benne,hogy ez kibir 20-30ezret nálam
a futomüvétöl,a fékétöl nem voltam eldölve. Az rsv4 factory az valami,de nem az utcára,a legjobb lenne egy gixer motoros- váltos,r1 futomüvü,fékes motor Azzal lehetne mindenhol hasitani (pályán-utcán)
meg van az ugynevezett Turistenfahrt,az délutánnonként van,akkor 20-25 perc egy turn 12-ért
az 17-töl 20-ig van.ha nincs erönléted,elsöre az a jobb probálni
ugyan én olvasok motoros ujságokat,de a tapasztalatokat saját élmények alapján gyüjtögetem .de majd kiderül megy-e 2,00 alá .Hockenheimring,tölem légvonalba 9km . Egy nap?
kinek a szervezésében:Adac-100,Sperr-racing 180,Micelin gumival380.
utcai gumival1,58 a legjobb amiröl tudok,a csaszik slickkel,versenygéppel,leáttételezve mennek1,48-at. ez a gp-pályán
mért idö,van egy rövidebb is a pályát kétféleképpen lehet haszalni.
A nagy,a gp,ahol a F-1 is megy
az 17-töl 20-ig van.ha nincs erönléted,elsöre az a jobb probálni
kinek a szervezésében:Adac-100,Sperr-racing 180,Micelin gumival380.