Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Bocsi hogy közbe vágok, csak látom németországi vagy, meg láttam képet a fekete erdőben, nyaranta én is szoktam arra járni, te hol laksz? Én a Bódeni tó melett Lindauban vagyok nyáron 1-2hónapot, és mindíg egyedül kell mennem
Persze ,leszakadt vesével,megrepedt májjal nem akarok elmélkedni azon,hol rontottam el .Volt olyan pályanap,hogy két ismerösöm is "elment" .Sporoltak... Megérte?
gyors kaja. addig is pill
de akor utánna cserélhgwetted is le az a ruhát..
ja,azt már régebbenn megtanultam,hogy a ruhán nem szabad sporolni
értem. te egybe megusztad? mármint a kiütést
11ezer volt benne,amikor kiütötték alolam .eltört a váz,totál.
utcai gumival1,58 a legjobb amiröl tudok,a csaszik slickkel,versenygéppel,leáttételezve mennek1,48-at. ez a gp-pályán
mért idö,van egy rövidebb is a pályát kétféleképpen lehet haszalni.
A nagy,a gp,ahol a F-1 is megy
most kivételesen km re gonodlttam. mert fingom nincs hogy ott a ringen mi számít jó időnek meg mi nem
mi?az a ringen2,01-et tudott,ha arra gondolsz?
meg vfr is,nem vagyok márkahü,nekem az a lényeg,hogy"megfogjon"
a k7 mennyit kapott?
volt firebladem is
Azon még rosszabbul ülsz mint az r6-on.lassan képtelenség menni vele.De nagyon könnyü,kezes.Viszont a motorja zörög ,nem volt nagy bizalmam benne,hogy ez kibir 20-30ezret nálam
jah hát ha valaki márkahű nekem modnjuk a k8 1000 jobban bejön mitn az uj
amugy ez már a 4. 750-em .K1,K5;K7;k8 most
értem. és rsv-4 el mivolt a problem?
a futomüvétöl,a fékétöl nem voltam eldölve. Az rsv4 factory az valami,de nem az utcára,a legjobb lenne egy gixer motoros- váltos,r1 futomüvü,fékes motor Azzal lehetne mindenhol hasitani (pályán-utcán)
de nem volt jó? hogy hogy megint 750 et vettlé
nem ,azok testmotorok voltak
meg van az ugynevezett Turistenfahrt,az délutánnonként van,akkor 20-25 perc egy turn 12-ért
az 17-töl 20-ig van.ha nincs erönléted,elsöre az a jobb probálni
az azért nem rosz. csak mire kimennék naogy sokba lenne és hh nem k9 et vettél ezredest?
9-töl13-ig,egy ora pihi,aztán14-töl 17-ig.De van benne beszélgetés az instruktorral,meg ilyenek.mondjuk 4 ora,amit a pályan vagy
uhh és a 100 asososon menynit lehet menni? mármint hogy reggel felszabadulsz és akkor amig birod?
+h
ugyan én olvasok motoros ujságokat,de a tapasztalatokat saját élmények alapján gyüjtögetem .de majd kiderül megy-e 2,00 alá .Hockenheimring,tölem légvonalba 9km . Egy nap?
kinek a szervezésében:Adac-100,Sperr-racing 180,Micelin gumival380.