Hali! Visszatértem megint egy kicsit halottaimból pár szabad nap erejéig.Régen beszéltünk már, kivel mi újság, lusta vagyok ennyit végig olvasni
Ehez a mi drága és mi nem témához inkább nem is szólok hozzá, mert sztem önmagában a motor sem olcsó tehát ne várjuk el, hogy majd qrva jó dolgokat kapunk hozzá bagóért. Gabo! amilyen olaj a gépedben van, azért semmi sem drága
Olyan dolgok ezek mint a százas benzin...drága,drága de nekem már akkor is csak az kell
Hi WP. hát nem tudom én, én végigpróbáltam sok 2T olajat az évek alatt. Most az elmúlt időben a Castrol Power f-1 tünk ki igazán nálam az Nsr-nél. Valamivel húzósabb mint a Q8 de szerintem megéri. Érezhetően másképpen veszi a lapot és nem füstöl annyira. Cimborák akik nagyban gokartoznak csak ezt tolják... persze az is honda.
Szerintem egy próbát megér, az olcsón meg szerintem nem spórolsz annyit amennyiből kisseb a kenés miatti károk kerülhetnek (ugye ez a moci azért forog).
Kiváncsi leszek milyen lesz a cserénél majd .Ha kibírja 6000km-ig jó állapotban akkor lehet következőre is marad a márka.Hacsak nem ajánlanak jobbat /vagy hasonlót olcsóbban.
Nekem volt a moccomba-a szösziéknél cseréltettem még tavaly év elején.Nem volt rossz (külömbség a többihez képest) ,annyit vettem észre hogy 2-3 ezer km-után keményebb lett a váltóm-és 1-2 alkalommal két fok közé is kapcsoltam.De egy cseppet sem kellett utána töltenem,nem ette és nem volt dzsuvás sem 5500 km es cserénél látványosan.Bár a mostani olaj ami benne van (XADO) szerintem baszott jó (meg drága 4500/liter ha jól emlékszem).
Tán most amúgy lehet hogy tévedek (de szerintem nem) ,mintha a Szösziék se árulnák már a SUZUKI Ipone olaját.Akkor most hogy is van ez?Ipone a suzuki olaj mégse azt árulják?
Én amúgy ugyanúgy kérek tanácsot a Wéberéktől,a Szösziéktől,a Cserni Zsoltitól ha nem vagyok biztos magamba.És most nagy titkot árulok el. Volt a hármuk közül valaki aki nem azt mondta hogy az enyém a legjobb ezt vedd meg mindenképpen.Hanem hogy én ezeket árulom mert jónak tartom,de ha mást szeretnél és van elképzelésed akkor meghozatom amikorra akarod .Amúgy meg hogy kinek melyik az olaja az meg kit érdekel.Jó legyen az olaj és kész....
Nyilván a sajátjukat fogják tukmálni ezt én is tudom.DE.Nyilván ne a Wéber Gyurit és Tamást kérdezgesse hanem a szervizes srácokat akik vannak annyira jó fejek és segítőkészek,hogy 1000% hogy fognak neki tanácsot adni a fennt nevezett 2 vagy akármennyi fajta motorolajjal kapcsolatban.Amúgy a repsolt már tavaly sem árulták igazán ők sem,hiába a saját kölykük -bár nem értem miért mert fasza olaj.
sose. ilyet sose kérdezz.. mindig az a legjobb amit ő árulnak. pl neki a repsolt fogják ajánlani 4000 ért. mert csak az a jó én spec gixerbe se a legdrágábbat fogom venni. hanem olcsóbbat ami ugyan olyan jó, talán még jobb is
Meg talán ha bejáratós lenne akkor is talán gondolkodnék a drágább olajon,de csak mert hisztis vagyok sokmindenben és bassza kutya ha drágább az első 1-2 ezer km-en.
WP.Szerintem igaza van Kis Salának,ugyanolyan jó bele az olcsóbb is.Ez azért nem ugyanaz a terhelés stb mintha motorolajról beszélnénk.Ott én i sválogatnák de itt nincsenek akkora külömbségek azért.De persze az is fasza amit te írtál,csak drágább kicsivel.
Ehez a mi drága és mi nem témához inkább nem is szólok hozzá, mert sztem önmagában a motor sem olcsó tehát ne várjuk el, hogy majd qrva jó dolgokat kapunk hozzá bagóért. Gabo! amilyen olaj a gépedben van, azért semmi sem drága
Olyan dolgok ezek mint a százas benzin...drága,drága de nekem már akkor is csak az kell
Szerintem egy próbát megér, az olcsón meg szerintem nem spórolsz annyit amennyiből kisseb a kenés miatti károk kerülhetnek (ugye ez a moci azért forog).