Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem azt mondta hogy mostantól hü lesz mint egy szamár
eccer megjavulok én...
De ne esküdj azért rá mert ki tudja mi szakad rád... Nem kerekezel mi?
Itt vagyok még!Igaz már nem sokáig!
Figyelem a történéseket!
Nyugi,hidd el az hőálló gyapot.Vagy csak neked nem azt tettek bele,az lehet.És lehet hogy nem véletlenül.Ha profi aki csinálta akkor biztos tud valamit...
hi hi hi énis azé vagyok türelmes mert nagyon jo árat mondott a foszer
tomi már leszoktam a kerekezésről!de tényleg jövőre sose fogtok ilyet látni tőlem megigérem!
Melyik asszonya?
Mondtam én.Biztos rohantak motorozni .WP meg sokkot kapott hogy hol van...piripócszaboshörcsög vagy mi
ja ezt láttam az aszonyod vette fel
ugyanmár, troli nem tud olyat
ez nem gyapot ez speckó gyári tömőanyag!és még a 2 réteg között vcan hőálló asztbeszt is én nem balfékekkel dolgoztatok drágán meg lassan mint eggyesek :):):)
Hát persze.Igazad van.Már emlékszem .
na z750 r eltünt
még volt is itt veszekedés a fórumon hogy kinek a dobját veszem meg nem emlékszel és a srácét vettem meg akinek a z750 e volt racefit replika itt a hangja http://www.youtube.com/watch?v...
az enyém homokszorva lesz nekem a matt tetszik
Amúgy ha ennyit kerekezel akkor felesleges bele a hőálló faszság (ami egyébként gyapot ) ami szétég és kihullik belőle elöbb utóbb.
Miért te vettél dobot rá tavaly?Vagy csak én maradtam le róla?Vagy nem emlékszem?
nembaj hanvasszatok nemá megegyenek a kukacok
Atomot neki
azt a dobot árultam amit múlt évben vettem de már el is adtam az enyém kész van most megy polírra és már rakom is fel!a katalizátor kiugrott belőle meg 12 centivel rövidebb lett mert csűnya hosszu volt csinált bele a tag egy rezós részt az elejébe amúgy teljesen kipakolta 1 lamella maradt benne meg meg lett tömve valami hőálló faszsággal így nem fog melegedni a kipuff!
Trolika háááát:vuduzzuk meg a gecit
Nyugi.Ha olyan lesz mint amit beszéltünk akkor morci lesz a hangja nem kicsit.
Meg az áttétel.PFFFFF.GYőzd majd lent tartani az elejét .
ááááááááááá a trolika a hibás