Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pécstől 28 km-re lakom Siklóson, a párom pedig Pécsen az Árkádban dolgozik, ott lehetne próbálni! . Pályamotorozás felhagyása végett megválok komplett védőfelszerelésemtőL: Dainese Laguna Seca prof. egyrészes púpos versenyruha (54-es '07-es model 120 eFt), Dainese Wave.2 fémhálos prof. gerincvédő mellvértel (M-es 39 eFt), Dainese protektornadrág (M-es börruha alá húzható 10 eFT), Gaerne GR-S Prof. versenycsizma (42-es 25 eFt), Alpinestar SP-1 full-prot. kesztyű (XXL 9eFt), Dainese nyakmelegítő (4 eFt), aláruha (L-es 10 eFt)., esőruha, börruhára húzható (52-es jó nagy méret, 8 eft), mágneses kétrészes szétcipzározható tanktáska, Schuh márka, esővédővel 6 eft. Érd.: 70/949-4341 vagy akirayanagawa@freemail.hu . Apróban fotók vagy kérésre e-mailben küldök. Még 1x bocs az OFF-ért!
ez most poén vagy sértés?
Kezdő csoport?
részemről passz...
Halihó! Honda nap? Jövő szerda Hring? Jön vki?
Hello.
Nem egyszerü a kérdés mert hol melóznak a srácok hol meg a család miatt nem tudna jönni!Igazábol még nem tudom hányan és azt se hogy szombat vagy vasárnap,ez majd péntekre fog realizálodni!Addigra minden tiszta lessz!Ha van kedved gyere mindenképp!
üdv.:M.
Tamás emléxel az xj 400 div ba sem mertem belenyulni és pár nap mulva meg simán eladtad....
áááááááááááááááááá áááááááááá
áá
miért van az hogy nekem sose volt olyan motorom amit igy hipp-hopp elvitteK?
nem irigykedés de akkor is..... jah és
Eddig hányan vagytok?
Isten tartsa meg jószokását...
Jó éjt!
Elléptem,holnap leszek!
Nem kispályás!
Egyedül eljöt mondjuk...5-8 millió kp.vla az ország másik feléből... nem viccelt.
R1-is el, ja..pezsgőbontás :)

Az Kawa majd a következő körben. Van valami tuti pálya németben, kivisz egy alkalommal 4-5 vasat, darabján keres 300 eur-t. 1200-1500 eur utanként, kéthetente. És ez csak a mellékes neki nem rossz
Fater Ninjáját is kérdezgette...
Értem!
Az R1 is elment?
jaja, mondtam én tegnap..elvitte az enyémet is, meg, ott alkudozott a Csokonaival is a 06-os R1-re..szerintem azt is vitte
Fogalmam sincs...vmi jóárasított gép...
Tamás...nem tudom ki volt ez a tag,de nem ma kezdte
Láttam lekötözve az Ivecoban...:)
Ez gyors volt!
Gratula!
És most már gondolkodtál mi lesz a következő vas?
Már el is vitték...
Helló Fire!Voltak megnézni a mocit?
Halihó!
Szép estét!