Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viccelsz,bolondozol? Gondolod ezek 1-2 kivétellel olyan fiúk? Ezek a motoros bűnözők így készülnének hogy nincs idejük 1-2 mondatot ide firkantani? Mondjuk nem tudom mi az oka ennek a nagy csendnek,de jó lenne ha visszatérne az élet ide a fórumra is.
Hát, ja...biztos mindenki az érettségire készül
Hy Tamás.Én minden nap itt vagyok és olvasgatok csak téma hiányában nincs is mit hozzáfűznöm semmihez.Bár néha magammal is jól elirogattam és elbeszélgettem .Lehet egy idő után már betegesnek látszanák-legalábbis a hangok ezt mondják .
Ééééééébresztőőőőőőőőőőőőőőőőő
Hy Dani.Mi pííííz?
Üdv népek!

Van egy eladó imetes textil kesztyűm. XXS-es! Hölgy ajándékba kapta, de nem kell neki, ha esetleg vkit érdekel, akkor keressen meg!
1x volt rajta, amíg felpróbálta.

Képek:
egy kollégám árulja, pécsi srác...80 körül...
Sziasztok! Úgy néz ki elmegy a robogóm! Nem tudo valaki valami minimális áron egy mz-t? Csak rohangálni meg pizza futárkodni kellene!
Jön a rossz idő, nem lesz motorozás.
Reméljük a 3 napos hétvégén majd lehet már menni újra...
Én biztosan nem.
Hoppá fire most nzétem az adatlapod! Ezt azaz ilyen festésű moci majndem midnen hétvégén láttam dombóváron! Elképzelhető hogy ez az r6 volt?
Hallo! Csabui nem te érdeklődtél, egy robogó íránt? Mert hétvégén hívott valaki komlóról Am mizujs erre felé? Fire van már valami?
Közelről és vékony, egy sugárban. De vannak olyan nagynyomású mosók, amelyeknek szabályozható a feje, két lemezt lehet közelíteni és ezzel legyezőszerűen terít. Így 30-40 cm-ről semmi baja nem lesz a motornak. Viszont a hűtőt muszáj szemből nagyon óvatosan átveretni a belerakódott bogártetemektől és a portól mentesíteni, mert eldugul és romlik a hőátadás. Itt kényes a téma, mert csak szemből szabad, ugyanis a vékony hűtőbordák könnyen elhajlanak ha szögből kapják a vízsugarat.
Hy Mindenki! "BEÁRAZVA"
Hp - 60000
IXIL - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
Azt mondják nem szerencsés nagynyomású pisztollyal mosni.
Elsősegélyt valaki ?
A Pannóniát nem mosom... sosem koszolódik
a robogómat meg az eső mossa
Az udvarban
Komlón van egy nagyon jó mosó, samponnal, nagynyomású pisztollyal, és kezelt vízzel működik, vagyis abszolút foltmentesen szárad. Ha Pécs felől jössz és leérsz a városba, a vasúti átkelő előtt kell balra lekanyarodni a Lidl felé és a vasút mellett jobb oldalon van.
Sziasztok Pécsiek,

Ti hol szoktatok vasat mosni? Hétvégén kicsit összekentem az esőben a zöldséget.
Üdv!

Tud valaki embert aki Slicket vág, itt a közelben?
Én is kíváncsi lennék, valaki mondta, hogy 2 en is ültek a motoron
Sziasztok. Tud valaki valamit a tegnapi Pécsvárad környéki motoros balesetről? Állítólag volt egy motor-teherautó randi és a motor szét volt szakadva.....
na go pihenő:D
Okés! Bár már eltelt egy egész hónap, szóval szerintem már berakta....!