Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

punnyadás van
hali kolegák van valaki ?
Hali!
Van itt valakinek régebbi sárga RSV-je karbon dobbal?
Szevassztok!
Hétvégére szervezünk egy laza kényelmes gurulást!Eddig ugy nézki hogy Siofok felé olyan 300kmest!Ha van kedvetek gyertek biztos idöpont és találka hely pénteken lessz!Az adatlapomon ott az MSN cimem ha valakit érdekel!Hátha össze lehet hozni egy joképü társaságot a pihenön kivüli álatkodásokra is!
hát én még rádobnék egy kis pénzt mert ez tuti verda!
Lelépek,hosszú napk voltak az elözőek,most kicsit pihi...
Van hozzá leírás is:

Leírás
Eladom Kitűnő állapotú Jawa Mustangom nagyon imádom a motort de el kell adnom nagyobbra váltás miatt. Extrák: hátsó pót féklámpa (más mustangon gyárilag nincs ilyen), uj kuplung, dugó gyűrű, szimeringek, csapágyak, vízálló sportlégszűrő,tank alól kis zöld fény világitja meg sejtelmesen a blokkot:) egyedi tankfestés:) külön kulcsos gyújtáskapcsoló, műszerfal, kockalámpa, és fejidom, igény esetén visszarakom az eredetit vagy adom mellé, továbbá van temérdek alkatrészem hozzá soha nem hajtottam a motort az utazója 65km/h az idei évre biztosítás megkötve. Érdeklődni lehet telefonon vagy levélben
HÁÁÁt lehet rÓla szÓ mennyit kÉne rÁdonom?
Maradjunk annyiba,hogy nem sírattam amikor vitték...
Miért? Nem szeretted a busát? Pedig jókat döntöttél vele:D
Pezsgőt akkor bontottam amikor a Busát elvitték Ez jó kis paripa
Irány Lappföld akkor...és lesz pezsgőbontás

Rolika... csere érdekel ?
Kevés azokban a kraft.... Csakis sor4....lehetőleg speed és csakis 2005 utáni
Értem, kíváncsi vagyok mi lesz a következő, mindíg meglepő dolgaid vannak, én a cbr-re sem gondoltam Supermotyón nem gondolkodsz?:D
Még nincs,mert még nincs semi kp-m
Miért van kiszemelt?
Remélem,hogy olyan orbitális döggel nem lesz dolgom mostanában
Fene tudja...tőlem viheti akár Lappföldre is, ha kifizette Honda napra jöttök?
gyerekek esetleg egy jó hibátlan sv 650 nem kell senkinek?
Ha esetleg megfordul nálad egy 12es kawa akkro szólj, mert kis koromban láttam olyat utoljára
Azt mondta, hogy egy 600RR-t is megnéz Pécsen, viszi ki őket németbe..ha jól értettem..komoly versenyzőnek tűnt.
Mindíg,minden eladó...
Nem tudom ki jön meg hova viszi,de talán nem is számít
Fire...nemlehet, hogy az az ember jön érte, aki jön hozzám az R1-ért is ? Volt ma valami ilyen érzésem, mikor beszéltem vele... Valami német pályát emlegetett...