sziasztok sikerült ma is azé kicsit motoroznom fater robijával!kezdek egészen hozzászokni ehhez a rettenetes erőhöz !19 paci!nagyon nehéz beosztani ezt a rettenetet a domb alján 19 a tetőre érve má csak 9 lóerő maread!
Hát, van egy kis Yamaha Jog ( 10 kerék elöl, hátul, léghűtés ) 80 körül. Kicsit használtas.
Meg, egy Kymco valami. AZ hibátlan minden téren.
50-est nem nagyon éri meg kintről hozni. Itthon, bármelyik faluban olcsóbban vehetsz 50-es robit, mint az olaszoknál. Ha a digó kint leadja bontásra, és vesz újat, akkor kap 300 ájrót állambácsitól. És, akkor ezt még fel is kell hozni. Ezért van sok kiköszörült vázszámos, kinti bontóból megszöktetett vas. Azok meg melegek szerintem.
Hát, 50-esből meg végül is elég széles a paletta. Egy dolog talán...nagyon gagyi kinait sztem nem érdemes, mert nem csak a munkabéren spórolnak, hanem sokszor az anyagokon. Alkatrész meg gázos hozzájuk, utángyártottban nem tudsz semmit venni. Ha valami használt olaszt veszel azokban többnyire 2 fajta blokk van, Minarelli ( yamaha ) vagy Morini ( suzuki ). Én inkább az előzőt javasolnám ( Yamaha aerox, Aprilia SR stb ) Ezekhez minden van utángyártottban, viszonylag gombokért.
A Madison nagyon szép robi, szerintem még mai szemmel is főleg az volt pár éve. 2-3 éve meg még istenkirály moci volt, akkor tök könnyen el lehetett adni. Mondjuk a 125-ös kicsit gyengécske, de kinek mire kell. Mi két hete adtunk el egyet azt hiszem 190 + forgalomba helyezésért, ami kb. 310 névre írva. Mióta mindenki ilyeneket hoz olaszból, nem egyszerű. Én úgy látom, hogy a 250-nél nagyobb robogók mennek talán kicsit jobban a piacon. Bár, a franc se tudja ilyen válságos időben
még én mondanám ebben a korban!még fiatal vagy maradj már ha kitépik a karod simán visszanő!de mondjuk én is így vagyok ezzel bár eddig fiatal voltam és szép ,most már csak szép!
én multkor mentem a zx 14 r el 200 nál még szépen el bírt indulni 290 nél meg döntenem kellett hogy a gázt engedem el vagy a kormányt bár még ment volna de az már nem embernek való!
bár ma láttam egy tenere-t nah az tecene
Miklós 220 ért árulja a foresight ot?
akkor tavaj óta nagyot fejlődtél, ha apámat szorongatod Orfű és Hertelend között
hát jol teleirtátok a világot mialatt én hazaértem melóból...
Meg, egy Kymco valami. AZ hibátlan minden téren.
50-est nem nagyon éri meg kintről hozni. Itthon, bármelyik faluban olcsóbban vehetsz 50-es robit, mint az olaszoknál. Ha a digó kint leadja bontásra, és vesz újat, akkor kap 300 ájrót állambácsitól. És, akkor ezt még fel is kell hozni. Ezért van sok kiköszörült vázszámos, kinti bontóból megszöktetett vas. Azok meg melegek szerintem.
De amióta kiraktak a garázsból, és bejött a szezon, a Kawa miatt csak pislog szegény, de nem használom.
Azért érdekelt a bizomány, hogy ha nem is megy el, legalább némi hely felszabadult volna.
így marad az ötvenes....ennek olcsó a KGFB éves díja
De rendszám műszaki van rajta, szép állapot, amit kellett zsír újra cseréltük szezon elején.
Szerinted mi lehet vele a gáz, túl drága? (ott van a hirdetéseim között)