Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán pénteken lesz idö egy tesztkörre
Mega motorsnál vettük
M.Robert.. sima műanyag.. szép matt szinben...ha jol sejtem akkor a Premier buko testvére (mint az MDS az AGV nek...)
enyém szeret motorozni... jol elvan motorosok között is...
bár igy ismert meg engem motorral együtt
Nem ismerem.
ilyet
jo neked én nem birom az istenért se rábeszélni a bébikém hogy mocizzon velem
Milyen bukót vettetek?
Én csak csajomhoz mentem meg haza!
hallottátok hogy a hétvégen meghalt egy rendör csávo motorozás közben elözött és neki ment egy autonak
nem,szinte egész napa agép elött ültem...még a műanyaggal sem mente.. annyi volt a motoros élmény hogy a páromnak vettünk uj bukót
haj ma voltatok gépelni
hali
énis, csak puskát gyártok a holnapi ZH ra
haj skacok mizu vann fennt valaki
Jöttél
Mánfán fél 5 körül jötél szembe velem,emlékeztem,hogy már láttam ezt a vasat valahol........hát megvagy!
Keresd a motorozz.hu-n Forgács Lászlót,forgacslaci nicknéven,neki ua ilyen van mint neked!
Hali!

Mennyire korábbi verzió? Ismerősnek van 2 éves Tuonoja ha minden igaz.
Sziasztok!

Van még valakinek itt a környéken Tuono-ja vagy Mille-je?
Főleg a korábbi verzió érdekel hasznos tippek végett.

Üdv: Norbi
hali Balázs!
igen arra mentünk.. csak a hatalmas tempo miatt nem tudta a szemem bevenni a sok motort/arcot akit láttunk a pihenönél
Halihó! Kissb,sztem titeket láttunk akkor Pihenőnél is lefelé menni Jó volt a hétvége,bár ennyit tekerve kicsit költséges.
Tegnap hazafelé menet azért még megállítottak a motoros rendőr urak minket faterral az abaligeti átkötőn,de nem volt para,tök normálisak voltak,gyorsan végeztünk.
udv!
de voltunk...
annyi motoros volt a gátnál, hogy hűha. mintha igyen osztották volna a benzint
igen safirace az rf forumon irtam neked
Szerintem mi is találkoztunk ha utassal voltál, egy darabig jöttem mögötted Orfűtől lefelé
(Az enyém a ronda színű )
Jaja sokan voltak. Én is tettem arra egy kört.