megfigyelés, de NEM működik....
állítolag a közlekedés biztonsági mittomén kinek volt ez a nagy ötlete: legyen kamera( de nem lett bekötve mert akkor azzal foglalkozni kéne..Pl megnézni )
Hello motorosok!
Ettől a NOL-os cikktől ledobtam a láncot, na de nem is ezért írok. A kérdés: hallottatok valamit arról, hogy a mánfai pihenőtől Komlóig kikamerázzák a szakaszt? Elég rosszúl hangzik...
Halihó! Látom zajlik az élet rendesen Sztem nekem még bő két hét,mire 100%-ra jön a gép. Addig meg elrobogózgatok Az ilyen igénytelen,átgondolatlan és idióta cikkekkel sajnos Dunát lehetne rekeszteni....nem ér annyit,hogy felbosszantsuk rajta magunkat. Röhögünk a hülyén egyet aztán késssz...
szia motorház-pécs nem tudom nem nagyon lehet tudni már 1 szer ránézett a srác a szerelő de még szét kell szedni de nem is az a baj hogy szar meg minden csak már lassan 2 hete bent van és még nem tudni mi van vele lassan azért szeretnék motorozni nem hónapokig nézegetni mert akk vehettem volna 1 használt szart féláron és akk nem is érdekelne mert akk tudom mi miért van!na mind1 remélem lassan megoldják azért a dolgot mert kezdek türelmetlen lenni!de nem akarok velük balhézni mert jóba vagyok velük csak kicsit már elfogy a türelmem!
Sziasztok! Rég jártam itt.....kész a motorom Holnap majd rakok fel egy galériát, de most csak egy gagyi teloset töltök ide, a lényeg látszik, a többit holnap, a kipuff mgé készül Lassan csatlakozom én is a gurulásokhoz
Ez azért van, mert az újságírók úgy idióták, ahogy vannak. Kb 10 éve nagy cikk a Naplóban, hogy a komlói erőmű hogyan füstöl. Alatta a fényképes bizonyíték: a lefényképezett hűtőtorony, amiből kutya közönséges vízpára távozik.....
szerinted ezt: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
miért nem tudják eladni?