A sportmotor kezdő odlalán van szó a moci fociról! Topiconként egy csapat lenne! Április elején lesz! Én például tudok kapuskodni! Pesten lesz, szerintem egy jó kis motoros túra is lenne Persze csak azt akit érdekel:D
Mondjuk kicsit szarul is éreztem magam amikor a yoozsoval mentünk szombaton és kicsit csesztettema tempója miatt,de az a másik véglet ő is beismerte részben.Az se biztonságos ha városban 30-al városon kívül 60-70 el pötyögsz mikor nincs elötted senki semmi mert úgy meg elba..nak vagy letolnak az útrol.De megértette és visszafelé azért próbálta felvenni a biztonságos tempót ami tőle kitellett.Mondjuk így elsőre el kellett ismernem nemis volt olyan ügyetlen (most ment 3.ra motorral-ahoz képest kemény ).
Részemről okés!
Mondanom sem kell hogy mennyire féltem a mocit!
Úgyhogy szépen végig araszolok én arra egy párszor hogy legalább lássam milyen az út és hogy vannak a kanyarok!
Én soha nem voltam úgy hogy valaki megy én meg menjek utána akkor is ha nem érzem biztonságosnak a tempót!
A saját tempója a legbiztonságosabb mindenkinek!
Szerencsére én nem is tudok 300al menni! Nos akkro mégegyszer! Érdekel valaki a moci foci? Exponak nincs weboldala? Igabo akkor mondod a kollégádnak hogy holnap csak 1után leszek telo közelben?
A gyárvárosi templomtól 100 m re vissza a város felé.40%al olcsóbban adják/adták nem tudom akció van e még.Amúgy tényleg érdemes kinézni a motoboxba is,sok jó cucc van elfogadható áron.
Erről van szó.Ne a kéz hanem az ész diktáljon.Élvezzük a mocizást és tudjuk mire vagyunk képesek mert ez nem csak menőzésre való játék hanem veszélyes fegyver is.Én is mentem már 300 al de tudtam hol és mikor.Az átkötőn mivel nem ismerem óvatos voltam és lám mégis élveztem mint állat.Úgyhogy nincs mese gyere csak mindenképpen szultával eggyütt.
Nekem a mecsek nagyon idegen!
Meg a hegyi utak!
Mással no para!
Jó éjt Neked!
majd holnap megírom mit sikerült intéznem.
Üdv.: Jó éjt mindenkinek!
Mondanom sem kell hogy mennyire féltem a mocit!
Úgyhogy szépen végig araszolok én arra egy párszor hogy legalább lássam milyen az út és hogy vannak a kanyarok!
Én soha nem voltam úgy hogy valaki megy én meg menjek utána akkor is ha nem érzem biztonságosnak a tempót!
A saját tempója a legbiztonságosabb mindenkinek!