Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz holnap Urak? 11-től 6-ig? Ha jó az idő
Isten éltesse az idősebbik Firehorn-t
Köszönöm/köszönjük!
Igen,igen.Bár személyesen már ma gratuláltam neki,de ezúton is BOLDOG SZÜLINAPOT faternak.
vérmadár...alattomosan támad mi már ittunk Absolut vodkát is meg Jack Daniel élete alkotásából is egyet-egyet fater születésnapja alkalmából DE semmi jónak nem vagyok az elrontója
hy.Megint itt.Baromi jót mentünk ma is.Úgy volt hogy csak szigetvári kávé,üccsizés lessz azt mikor odaértünk inkább úfgy döntöttünk meglátogatjuk a barcsi tesókat.Igy Roliéknál kötöttünk ki a pizzériába.Úgyhogy ma is megvolt a 170 km.

kissb:esküszöm nem láttalak.De figyelni foglak még ha golfal is vagy esküszöm ,csak dudálj villogj ezerrel.Amúgy mizu.Pannóniával mentél már mióta letisztogattad?
ez ilyen vérengző vadmadár?inkább igyunk egy hagyományörző erjesztett gyümölcslevet
öreg 84es gtd
csak ha olyan kedve van
nincs kegyelem ?
vadászsólyom....levadászik mindent és mindenkit
azért mert neked busád van, majd Te leszel a madarász?
Jaja!
halló!nem a gép mérete számít
milyen golfod van?
Hallo emberek! Örömmel látom,hogy több nagy gép is csatlakozik hozzánk Várjuk őket is szeretettel a következő körre. Legalább lesz egy kis kihívás nekünk
aham a golffal haza
lehet a hétvégébe sem fér majd bele
jóestét! gurulás történt?
szép eSStét
azaz betyáR
Köszi, tényleg jó a gép.
Még csak 800 Km-ert mentem vele, előtte FZS-1000 volt.
1ébként az egy nagyon betyát műszer, grat hozzá
a "szoknom kell a motort"-ból arra gondolok, hogy nemrég szerezted be. vagy csak a télen bepunnyadt reflexeket kell újraéleszteni?
Egy 2005-ös Aprilia Tuono 1000R-el.
Te milyen sárkánnyal haladsz?