Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Mi a helyzet erre felé? Megy a motor biznisz ahogy kell?
Okés! Danke! Majd figyeleme a telóm! Köszi midnent
Amúgy akartam már kérdzeni! Érdekel valaki a moci-foci? Ha össze jönne egy csapat lennék kapus
Szasztok.Kingston.Odaadtam a srácnak a hirdetést (kinyomtattam itthon) és úgy láttam rajta hogy tetszik is neki a robesz.Mondtam neki hogy rajta tel.szám csörögjön fel téged és eggyezkedjetek,azt mondta hívni fog.Úgyhogy részemről ennyi tellett,ha komolyan venni akar úgyis rádcsörög,ha pár napon belűl nem hív akkor meg rákérdezek mi van .
Persze!Biztos vagyok benne hogy megoldják!
Elvégre egy elég komoly karosszéria műhelybe vittem!
link
Csak kell még egy hetet várnom arra hogy beazonosítsák a színt!
Szerintem egy jó szemű festő talál hozzá olyna színt amit halandó ember nem mond meg hogy különbözik-e vagy nem!
Le van védve a gyári szín!
Nem adhatnak ki színkódot!
Hahó! Sziasztok! Kisbb én 50esként hoztam el a motort a kereskedésből! És forgalmi igénylése meg ilyesmi az lenne durván 50ezer! A cuccokat azért kellett cserélni mivel tavaly nyáron megyek vele, és érzem hogy nem megy....hát mondom valami nem okés... elvittem szerelőhöz, szét szedte és sorolni kezdte mik cserések....A szemem kicsit nagyra nyílt mivel 62ezer votl ez a kis újjítás....lényegében komplett új blokk, az oka az volt hogy valahol el akadt és nem jutott olaj a blokkba! Most lényegében van benne egy hibátlan 2ezer kilóméteres blokk.... de sajna ezt nem kérhetek érte többet mivel akkor tuti nem viszik el! Dió héjban ennyi! Igabo itt vagy? Van fejlemény?
Köszönöm szépen!
Akkor szerintem nem sokára rájuk csörgök!
Egy próbát megér max elhajtanak, de nem hinném hogy ilyesmin fennakadnának, szóval hívd fel őket. Ha nem megy akkor megkérdem az angol festékboltot, hogy erősítsék meg a kék festék színkódját azok tuti megadják
Ahoz le kell szedni a tankot ugye?
Festéket nem vihetek szerintem hozzájuk!
Szerintetek a steelhorsenál megtudják mondani a színkodot? ? ?
Köszi a segítséget!
Nincs a tank alján a gyári színkód? Innen tudok segíteni, minden gyári szín rendelhető tőlük, nem csak az ami a választékba van, csak kérni kell
Nem hiszem el!
Nem kapták meg a színskálát!
Majd csak jövő hét kedden!
Idegesít ez a tehetetlenség nagyon!
Elvileg most végeztem a melóval,lassan elindulok...ahogy odaérek...2 körül?
mikor jössz?
Motorozni nem igen van ma hangulatom,de ha gondolod,akkor beugrok hozzád kicsit meló után
elmentettelek de ha tudsz gyere azt dumálunk!nem akarok nagyot menni csak kell egy kis depioldó!
megcsörgettelek....egy 30-as voltam
nagyon kész vagyok jó lenne menni 1 kört tiszta depi vagyok!
Nem írtam még be a számod,és hiába keresek vissza,nem találom... Ha feldobod még 1x,megcsörgetlek
ezt mertem remélni,te kis csintalan
tényleg ez lemaradt!
nincs meg a számod ha gondolod elmentelek!ne izgulj nem foglak zaklatni csak a lányokra bukok!
kedvem az mindíg van csak most jöttem be kintről,fújt a szél én nincs túl meleg DE még nem mondok semmit,meglátjuk,hogy alakul,ha vmi van hívlak
ha nincs kedved motorozni nem gáz én csak kérdeztem!