Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pálinkás jó estét
újra itt?
Nem szereted vagy csak még nem ismered?
Félre ne értsetek!
A kanyarokkal nekem sincs gondom!
Inkább csak a mecsekkel!
Meglátjuk hogy bírj a kis sárkány
Jah és igabo! Nem tudom mikro koccansz kollégáddal, de ha délelött akkro tudnád neki modnnai hogy csak 1 után tom felvenni a telót!
Hálló mindenki! Ide értem én is! Kaptam injekciót a lábfejembe, már vidám a napom Egy hétig Semmi sport....:S Majdnem 100% hogy megyek expora jövő héten, már csak egy beugró dijjat kéne tudni! Hogy vonattal vagy motorral-e az még kérdés! Nekem nicns gond a kanyarokkal, ez a szemét kis kawa szinte bele fekszik a kanyarba
Elhiszem!
Hidd el nekem,hogy egyszer-kétszer eljössz arra felé velünk és máris sokkal jobban fog menni
Vhol el kell kezdeni
Gyerekek!Szégyenlem magam!De nekem ez mind Kínai!
Szerintem marha jó helyek vannak a gyakorlásra a Drága Hegyünkön! Mondjuk Rolinak kezdésképpen talán nem az átkötő a legmegfelelőbb,inkább Lapis felé,arra jóval lassabb a pálya
Jó gyakorlóhely az tuti.Tőlem is mehetünk akár oda is akár minden nap.
Én szerintem még autóval sem voltam arra amiről most Ti beszéltek!
Szerintem abszolut nem kivitelezhetetlen a dolog Ha jó az idő, mi szinte minden nap kint vagyunk arra felé egy kicsit
Igen.Az átkötő az király volt csak nagyon szokatlan.1-2 szer mentem arra autóval de motorral még soha.Meg kéne tanulni a pályát és hozzászokni a helyzethez akkor sokkal bátrabb lennék én is.
Semmi gáz nem volt,ebben egyet értek én is.
Roli! értelek,majd belejössz te is ha összeszoktok a paribával
Neem!Szó sincs ilyenről!
Nem vagyok egy nagy kanyarvadász!
Amúgy szultával semmi gond szerintem nem volt.Bár ez csak az én véleményem .
Azt hiittem,hogy nagyon nem tetszett neki a dolog és azért mondod te is,de így értehető!
gábor! az átkötő bezzeg tetszett
Mármint szombaton,vasárnap nem jött amikor szulta elé mentünk.Már már az idegtől remegett a gyomrom amit művelt a néha néha a yoozso és nem a gyorsulástól .
Nem beijesztett!
Csak mondta hogy nem egyszerű a terep!
Olyan régóta meg nincs meg a Kawa hogy olyan helyekre merészkedjek vele!
Nagyon beijeszthetett a Barna,ha máris így kezded
Gabó!
A helló lemaradt!
Jól van srácok!
De én első ízben nem szeretnék mecsekbe menni!
Ha nem gond!
Hy roli.Ne aggódj nem hagyunk ott.Még yoozsot is megvártuk pedig ő igazán kezdő tempót ment most még.