Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali dzsozzééé! mi újság? ideértél?
4004
Basszus 4001,4001,4001 Ez nem jött össze
piszok 4000.-ik
4000
4000
4000
hali srácok mindent vissza olvastam termeltetek ám a horvát turába én is benne vagyok
Lehagytad a sisakot.
rolan.toth@citromail.hu ha olyan akkor ide mert....
mert?
Feketepont
a maiak fényében eszembe jutott ez-az felhívlak,ha végeztem a suliban
Lehagytad a képet trolika .
miröl szeretnél?nekem jó 4 után gyere!
Holnap négy előtt nem érek oda...suli van,de utána mehetek,ha neked még jó,amúgy is beszélnünk kéne
gyere be én bent vagyok!ha gondolod holnap!
hallod mester,szedd össze magad mert a héten no jó iőt mondanak....
mait mikor ismételjük?
Tudom,tudom.... Nem kenyerem a száguldozás,alapvetően kanyarvadász természetű vagyok és nem egyenes menő. Mondjuk az átkötőn ott elég jól megy a Bucska. remélem lesz még ilyen motorom az életemben.
szia fire sikeresen hazaértem semmi jó nincs de ez van minden bajom van menni kéne mert nem tudom magam levezetni!
elhiszem. nagyon el tud ragadni a cucc, nem egy kalóriaszegény valami. igaz én eddig busából csak a k8-al mentem, korábbival nem, de gondolom az se szar anyag:)
Amúgy imádom ezt a gépet...úgy ahogy van,leírhatatlan milyen érzés amikor nekiindul a tenkesnek erőből....nincs ellenfél...teljesen belebolondultam
a busa már csak ilyen. de ha jól vettem észre akkor a kormány jobb felén lévő tekerentyű, ami a gyorsítást szabályozza, az két irányba tekerhető, lassítani is lehet vele, sőt! lassan menni is.
nem tudom,a hétvégén kicsit elbizonytalanodtam...nem feltétlenül szeretnék ilyen nagy gépet tartósan....nem bírok magammal....tegnap 270-et lőttem Villányból hazafelé menet és megállt előttem az autósor,szemből is be volt dugulva.....lepergett előttem az a bizonyos film....50-re kellett lassítanom...nem hiányzik ez nekem
a Busából ki kell vennem pénzt...ami marad abból lesz vmi kissé ütött új gép