Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyárvárosi templom oldalán kicsit viszább a belváros felé
Firehornnak is jó éjszakát Kívánok!
Jah mso tnézem van itt még Dzsozé meg coky is szuper! Azt hittem má rmidnenk iágynak dől
Jó éjszakát Neked is Dorci!
Vagyunk mégy egy páran!
Hiába akarok korán lefeküdni aludni!
Soha nem tudok elaludni nagyon 1elött!
hali roli
joccakát fire
Jó-Jó de hol van ez a hely konkrétan?
Deh jó lenne én is ilyen korán el tudnék aludni!Akkro nem kéen a suliban durmolni.... ott kényelmetlenek a padok Jó éjszakát midn kettőtöknek! Roli, Gabo rajtunk kívül van még valaki?
Gábor ! Hova kell menni akciós ruháért?
coky a készlet elejéjig van a kedvezmény én tegnap voltam akkor még láttam kabátokat nadrágot nem figyeltem nézz be
Szeva Dzsozé!
Gabó!Ismét teljesen egyet kell hogy értsek Veled!
Én a saját biztonságos tempómban fogok szépen motorozni!
a próféta szólt belőled, ha lenne kalapom megemelném
Én is zárom mára a soraimat...sosszú nap volt és élménydús
További kellemes estét mindenkinek!
Jó éjszakát!
Roli.Gyere nyugodtan az átkötőre is .Max nem kell nagyon menned,csak amennyire óvatosan tudsz.Én sem tudtam firehorn után menni pedig már sacc akkor motoroztam (jawa mustang a király ) amikor még meg sem született .De most komolyan,én sem ismertem a pályát mégis próbálkoztam,ahogy tudtam.Lazán elment mellettem de nem is hajtottam volna semmiképp jobban csak hogy kissebb legyen a külömbség mert fostam én is nehogy baj legyen.Úgyhogy nem kötelező úgy menni mint pld ő (sőt a faterja iszonyat megy) mert abbol csak baj van.Óvatosan gyakorolni és élvezni a mocizást inkább,nem szégyen ha lehagy egy nálunk jobban menő motoros.
hali megint itt vagyok skacok
neked is!
srácok, benzingőzös szép álmokat! elmegyek, megnézem belülről a szemhéjam, és ha jó akkor egész éjjel azt nézem majd
jójszakát
mondtad,hogy jó a pálinka....de a csajok sem hagynak élni
Nem bírjátok a piát skacok!
pálinka vagy a felszolgálás okozta ezt a botlást?
fenébe is...igazad van
A múltkor valami Suzukis boltról volt szó, ott van még akció, vagy csak a bukókra volt?
elvégre kettőnknek van majdnem 2700 cm3, és kb 380 Le
nem hatjuk,hanem hajtjuk....ejjejj ez a fránya pálinka