Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a felhők felett mindíg süt a nap
most is süt a nap!
szar az idő mester
firehorn du kis karika valamerre? 3 tól ráérek !?
Színkód?
Na ellépek melózni!
Délután jelentkezem!
Az szép lenne!
De akkor addig kevergetik a színt nekem amíg nem lesz olyan/majdnem olyan mint a moci!
Roli!
aztán jön a vidámság hogy megvan a szinskála és nix benne a színed
Nem volt motoros színskálájuk!
Ma kapják meg elvileg!
De most meg az idő nem olyan!
Sőt tovább megyek!Még tartó szerkezetet is kell csináltatnom!
Mi a gebasz?
Én is bízok a tévedésükben!
El kéne vinnem a mocit a fényezőhöz mert sosem lesz kész a púp!
Én most elvagyok mert szombat-vasárnap és tegnap is tudtam menni legalább 100km-t Ahogy nézem az előrejelzést ez a hét felejtős....bár remélem tévednek
Ááá!Kicsit kevesebbet tudtam jönni mostanság!
Hosszú napjaim vannak mostanában!
De a hétvégén azért jutott egy kis idő a mocizásra is!
Ma lenne időm menni!De az időjárás nem engedi!
Neked is! Mi a helyzet veled,el vagy tűnve mostanában
Jó reggelt Mindenkinek!
Miez a nagy csend? Mindenki elmerült a munkában?
vagyok is meg nem is,közben dolgozom illetve jól imitálom
sziasztok van valaki?
Nem tudomn,ha tehetem életemben lesz még Busám mert azért tetszik a feeling ,de most mennie kell,ez az élet rendje
Ilyen túrákon még nem gondolkoztam komolyabban,de +látjuk
Amikorra készülünk szerintem még legalább még 4 motor jön-megy alattad, fő a változatosság alapon

Most az ideális létszámon gondolkodok, van pár nagyon elszánt ember, bennük bízok. Szerveztem már sok emberes dolgokat, de ezek elég neccesek, mert ha egy-két embernek közbe jön valami, akkor indulás előtt nem szoktak idegenek beugrani, és bukni a foglalókat ilyen forintnál nem olcsó mulatság, de össze fog jönni....az álmok arra valók, hogy megvalósítsuk őket

Az a furcsa hogy három évvel ezelőtt eszem ágában nem lett volna motorozni, most meg itt a Kawa, mindenki változik
Azt elhiszem,hogy parás...pláne ha nappalin vagy Én 4-6 órákat dolgozom a suli mellett naponta és néha még ez is qrva sok tud lenni....
Ilyen messzire nem tudom hogy lenne....én most árulom a Busát,aztán ki tudja mi lesz utána
Persze, csak főállás mellett az egyetem már kicsit sok, vagy csak elkapott ez a tavaszi fáradtság izé, de tuti töübbet fogunk menni ha még 8-kor is világos lesz Ha tehetem imádok utazni, de inkább külföldön,...

itthon már elég kevés hely van ahol nem voltam, és szép szép, de a cél a Garda tó, aztán jöhet Svájc és Nizza Persze ezek nem egy délutános vagy hétvégi kiruccanások, és rá kell hagyni pár hónap szervezkedést.
Nem szabad parlagon heverni hagyni a gépet,mert ellustul
Az egyetem meg a meló nálam is bejátszik,de igyekszem minnél több időt a gépre fordatni
Az erősen munka és család függő....no meg mellettük még fut az egyetem. Ezért a tavasz meg az ősz piszok tömény, de majd igyekszünk csatlakozni.