Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
én inkább a busára voksolnék a 12es helyett
nem tudom mi lesz utána...körülkérdezek és vmi alkalmi vételes gép lesz az tuti,minnél fiatalabb most lenne egy szép 12-es Ninja,most viszont nincs pénzem Nem tudom,bármi lehet.
Románia nálam külön történet....sem autóval,sem motorral nem célom kijutni oda.
és mit terveztél helyette? azt megkérdezhetem, hogy erdély miért tabu?
mocskos anyagiak....alapból is eladásra szántam,nem ilyen hamar,de mindenképpen el akartam volna adni
eladod a busát? miért? most lett kész
Én benne lennék.Motorral bárhová.
erdélyről részemről sajnos szó sem lehet,de Horvátországban benne lennék,mondjuk ez motorfüggő dolog ha elviszik a Busát,utána milyen gépem lesz...meglátjuk még
most konkrétan egy jó marhapörköltre.
de túrával kapcsolatban egy kellemes erdélyi vagy horvát lazulás, 1-2 napos téma, odamenni, ottlenni, józanodás, aztán hazajönni. ilyen tipikus "haverok, buli, kannásbor"-szerű dolog, a józan ész határain belül
regélj,mire gondoltál?
na de félre a tréfát! legyünk komolyak, mint a vakbélgyulladás.
hosszabb túrkban benne vagy/tok?
legalább képben leszel motor-teszt ügyben és tisztítókúra is egyben....tiszta haszon
ne is mondd! eszel egy tányérral és utána kb 20 perc múlva 4-5 superbike magazinnal a hónod alatt kotorhatsz a 2 négyzetméteresbe, egy laza másfél-ké órára. szorulásod nem lesz
az nagyon lecsó lehet
dehogynem! a fokhagymás nápolyi kirántott asztalfiókkal. hmmm, de pitbull
egy jó feles sajtos-tejfölös pálinka....nincs annál jobb
jajj, így már vágom. erről a fahéjas cuccról hallottam már. azt beszélik a mende-monda hogy előtte egy fél sajtos pálinka dukál
legfeljebb fahéjas czukker
intellektuálispo fánkról nem is hallottam még. ammilyen? nincs rajta lekvár se porzucker?
azt a betyár mindenit annak az értelmiségi intellektuális pofánknak
már megegyeztünk fél pálya és késssszz
Ez jó.
persze hgy értem. alap. nekem mondod pestinek, hogy merre folyik a lánchíd?!
Fél pálya?hülyeséget írtam,annyit behozol.HÁROMNEGYED,HÁROMNEGYED
Hát a suliról inkább ne beszélj/írj mert ha nem ismernélek akkor amit leírtál tuti utálnálak, minimum azt hinném japánul szídod anyámat.
látom érted már az alapokat