Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl kényelmes és erőtlen megoldás Tényeleg,te kimaradtál eddig a jóból,legközelebb számíthatunk rád is?
Az igen én a hétvégén a kocsiba 1500-at, de rájöttem, hogy unom a négy kereket, túl kényelmes
Azt hiszem,jó volt bizony Az elmúlt három napban mindjárt bele is tekertem közel 500km-t
Sziasztok srácok! Jó lehetett a gurulás Tegnap rendberaktam ha jobb idő lesz angy is sorra kerül

Használ valaki Bel-Ray láncsprayt?
Hello Urak! Úgy néz ki ma nem lesz gépelés,nem baj....lesz még jó idő Remélem
Hy kissb.Ja.Látod a motorbiznisz beindult .Most már csak ki kéne találnom hogyan érné meg nekem is anyagilag .De legalább lelkileg nyugodt vagyok ha valakin látom a motorvásárlás örömét.A yoozso is kicsattan a boldogságtól amikor csak ránéz/ráül a cb-re.És ha nem kerül nekem semmibe,akkor legalább neki tegyek jót.Ha gondolod rákérdezek nem e kell valakinek.Ára+ amit tudni kell róla?
igabo !

látom belejöttél a közvetitésbe
apám VFR jére kellene vevöt találni, bevállalod?
kingston!

henger és a fötengej miért lett cserélve? a rendszám dolog nem tiszta még ... +50ezerért... tehát még nem lett forgalomba helyezve?
Az idő pont jól hanzik, mivel addigra 90százaléktra valószínű hogy kész lesz a vasam! A parkolás az télelg fontos! Deh msot nektek is jó éjt! Ellépek én is! Gabo ha van valami az érdkelődővel akkro majd pötyögd fel ide, déltől gép közelben leszek! Nah sziasztok!
az idöpont márc 11 15
azt sajna nem tudom holnap utána nézek meg a parkolási lehetöségnek is na most megyek hali
Jaja persze, teljesne igazad van! Remélem érdekli, lassan egy fél éve árulom....Meg mondjuk én sem nagyon adtam még el vasat... szóval nem hiszem hogy annyira fogom győzködni....ha érdkeli eljön vagy jöttök, kiprobálja megy vele, azt meg látjuk! Én szeretem Csak már a helyet foglalja....
Azt nem tudom.Azt hiszem jövő hét végén.A beugrót nem tudom-utána járok mindenképpen.
Ja és persze.Természetesen gyere te is és mindenki aki csak szeretne.Szerintem jó móka lessz.Útközben megállunk enni-inni és még motorozhatunk is pár100 km-t.Amire amúgy is vágyunk minden nap és még hasznos is lessz.
Majd a festő cimborám meglátjuk hogy végez, de ha kedves gabo esetleg tud vevőt a robeszra akkor autóval, vonatttal, akármivel ott akarok lenni! Deh mikro elsz? Meg mennyi a beugró?
Persze rábeszélni senkit nem tudok és nem is akarok úgyhogy ki is akarok maradni a bizniszből ha lehet.De szerintem meg fogtok eggyezni ha komolyan érdekli.
gabo megbeszéltük kingston természetesen téged is várunk motorral a kiálitásra irtuk a gaboval hogy aki akar jöjön mocival
O.k.Kinyomtattam.Holnap elviszem azt eggyezkedtek ha érdekli a srácot.Én megteszem ami tőlem tellik hogy elkeljen .
Figyu dzsozé.Ha jó idő lessz és megyek (szinte tuti) akkor én valószínüleg motorral megyek.Ha más nem,megyünk ketten mocival ha más nem akar jönni.Szerintem baromság lenne autózni amikor motorozni amúgy is akarnák menni,meg tuti megbánnám látnám ott a rengeteg motort (kiállított és azzal érkező) hogy én nem azzal mentem.Úgyhogy én szinte 100% hogy azzal megyek ha megyek és nem szakad a hó és eső.
Jah meg annyi hogy 13ezer kilóméter van benne, nem 15...elírtam
Hát engem nem nagyon hivogattok
De amúgy hol meg mikor lesz, és mennyi a beugró?

Gabó ez a robogó ami eladó, azt garantálom, hogy teljesen korrekt blokkilag, illetve esztétikailag is csak kavics felverődés van. Vegyétek-egyétek
na kolegák holnap még beszélünk rola most megyek aludni sziasztok joccakát
ÁÁÁ.Tényleg kingston.Érdekelné az eggyik kollegámat.Ára mi lenne?Márkája,évjárata,km állása és ccm?
gabo én megyek veled mocival ha teis azzal mész
Az én vagyok