Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megbeszélés kérdése Fél pálya? Jól van,nem bánom....
ha jobban belegondolok, akokr ez amit most említettél, ez létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális értelmünk valóra válik
Hát minimum hagysz fél pálya előnyt az átkötőn és félig meddig meg van bocsájtva a ballépéseid sorozata
Gábor,hétvégén kiengesztellek egy forró csokival pihinél,okés? Vagy ha jó idő lesz akkor leelőzhetsz az átkötőn
és akkor még nem említetem az önkormányzati rendszer hálózatosodásának a kérdését...az a hét fénypontja
az a jó, hogy tök egyszerű ez a dolog amit művelsz a egyetemen:)
tulajdonképpen addig értettem hogy ne akarjam tudni
Na azért
azta az agresszív formádat legközelebb téged hívlak először májsztró
Ezt nem magyarázod ki soha .3 ig dolgozom.1 perc alatt hazaérek ,1 perc alatt felöltözöm ,1 perc alatt bemelegítem ,1 perc alatt odaérek ,1 perc alatt villányra érek ,1 perc alatt vissza pécsre -ja túlfutottam-az másfél perc .Áruló vagy.Tegnap Dani,ma trolika.Ezért lealázlak abaliget orfű átkötőn
ne akard tudni....leginkább az európai integráció intézményrendszerének regionális szintre bontásának a problémáján dolgozunk
mit tanulsz ilyen nagy hévvel szerdánként?
nem igen vagyok időhöz kötve,tőlem lehet bármikor,kivéve szerda,mert az elég húzós nap az egyetem miatt
az karaj
Gyakorlatilag minden nap mehetünk,ha nem szakad le az ég vagy nincs hideg
Utolsó perces döntés volt,Dani látott az egyetemnél abuszmegállóban várni,megállt,megbeszéltük,hogy 10 perc múlva nyomda aztán go-go-go Késő volt már...fél 4 körül indultunk
milyen gyakran mentek ilyen kisebb-nagyobb kiruccanásokra? érdekelne vmi okosság engem is
Komolyra fordítva,valóban mi lehettünk azok. Lementünk Villányba meg vissza,nem őrülten,szépen lazán.(néhol őrülten)
Hallod gabo,úriember ilyenről nem beszél
Ya.Engem meg jól kihagytak tegnap a jóbol .Örök harag azt tudod ugye?
Elfoglaltátok magatokat?Nyugtass meg hogy csak kajálni voltatok .Amúgy kéne a sisakjárol 1 kép.Még sose láttam .Szerintem ingyen kapta a szöszitől,ennyi reklám szerintem belekerülne neki vagy 1.5-2 millába
óó:)
nem hajtottak gyorsan, szépen nyugodtan, ahogy a hayabusa megy
attól függ ha gyorshajtottak akkor nem mi voltunk,ha nem akkor valószínű
az igaz, ha jól láttam, márpedig jól láttam, akkor tegnap téged láttalak busával, meg egy másik srácot Gsr-rel. lehetséges? kertvárosban mentetek
Nem tudom,mi egész hétvégén motoroztunk,még hétfőn is,szóval már nagyon tavasz volt
Gábor! ÁÁ,nem volt semmi gépelés...szotyorgott az eső is. De azért elfoglaltuk magunkat trolikával
sziasztok!
megvolt az idei első gurulás.Sajnos csak most. hiába no, kivont motor nem motor
mit gondoltok mikor lesz olyan tavaszos tavasz?
Hy tesó.Jaja.Remélem.2,8 milláért el tudom adni a mocid.Érdekel a biznisz? .Amúgy remélem tudok segíteni kingston barátunknak is a moci eladásában.Yoozso is nagyon jól járt kissb mocijával,úgyhogy annak nagyon örülök hogy összejött.Ahoz képest hogy megnéztünk vagy 25-30 mocit és mik voltak már szinte reménytelen volt hogy ilyen szép állapotú motor is van.És meg sem akarta nézni yoozso a mocit mert képről nem tetszett neki-pedig élőben meg mikor meglátta szerintem ő sem hitt a szemének mennyire egyben van a kis cb.Amúgy mi a helyzet.Mocizás ma nem volt?