ha jobban belegondolok, akokr ez amit most említettél, ez létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális értelmünk valóra válik
Ezt nem magyarázod ki soha .3 ig dolgozom.1 perc alatt hazaérek ,1 perc alatt felöltözöm ,1 perc alatt bemelegítem ,1 perc alatt odaérek ,1 perc alatt villányra érek ,1 perc alatt vissza pécsre -ja túlfutottam-az másfél perc .Áruló vagy.Tegnap Dani,ma trolika.Ezért lealázlak abaliget orfű átkötőn
Utolsó perces döntés volt,Dani látott az egyetemnél abuszmegállóban várni,megállt,megbeszéltük,hogy 10 perc múlva nyomda aztán go-go-go Késő volt már...fél 4 körül indultunk
Elfoglaltátok magatokat?Nyugtass meg hogy csak kajálni voltatok .Amúgy kéne a sisakjárol 1 kép.Még sose láttam .Szerintem ingyen kapta a szöszitől,ennyi reklám szerintem belekerülne neki vagy 1.5-2 millába
Nem tudom,mi egész hétvégén motoroztunk,még hétfőn is,szóval már nagyon tavasz volt
Gábor! ÁÁ,nem volt semmi gépelés...szotyorgott az eső is. De azért elfoglaltuk magunkat trolikával
Hy tesó.Jaja.Remélem.2,8 milláért el tudom adni a mocid.Érdekel a biznisz? .Amúgy remélem tudok segíteni kingston barátunknak is a moci eladásában.Yoozso is nagyon jól járt kissb mocijával,úgyhogy annak nagyon örülök hogy összejött.Ahoz képest hogy megnéztünk vagy 25-30 mocit és mik voltak már szinte reménytelen volt hogy ilyen szép állapotú motor is van.És meg sem akarta nézni yoozso a mocit mert képről nem tetszett neki-pedig élőben meg mikor meglátta szerintem ő sem hitt a szemének mennyire egyben van a kis cb.Amúgy mi a helyzet.Mocizás ma nem volt?
tulajdonképpen addig értettem hogy ne akarjam tudni
Hallod gabo,úriember ilyenről nem beszél
nem hajtottak gyorsan, szépen nyugodtan, ahogy a hayabusa megy
Gábor! ÁÁ,nem volt semmi gépelés...szotyorgott az eső is. De azért elfoglaltuk magunkat trolikával
megvolt az idei első gurulás.Sajnos csak most. hiába no, kivont motor nem motor
mit gondoltok mikor lesz olyan tavaszos tavasz?