Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét Barátaim!
Gondoltam beköszönök!
9 után jövök!
firehorn hali ha gondolod ha ott leszünk trolikával felhivlak hogy mi van még hogy érdemes e jönnöd még
oké köszi trolika mert én még nem hivtam legalább intézel hátszelet
Akkor nyugodt vagyok,mert eddig szomorkodtam,hogy nekem nem jutott rá időm országomat egy havas hegyi autózásért
Hali emberek! Én most végeztem a suliban Szösziékhez én is mennék,de holna reggeltől 4-ig sulizok Mondjuk nem tudom...nekem lány ruci meg egy gerincproti kellene,meg tudom oldani máshol is,ha ők kifogynak
Holnap felhÍvom mert ? csak este szokott dolgozni mert f?ÁllÁsban mÁshol dolgozik És estÉnkÉnt szokott szerelni! de holnap dÉlel?tt felhÍvom!
sziasztok
ujra itt vagyok... felmentünk a hegyre hátha akad valmai kis ho maradék... sajna alig

akit esetleg érdekel modosítottam a fotoimat... ha bejön a joido akkor csináok asszem galériát is a Pancsirol...ezek elég régi képek, azota már modosult pár dolog rajta
ez jo duma volt ja amugy hozzád megyek a bolthoz utána meg elmehetnénk a szerelö sráchoz is ok ?
Ha hozol 6 millÁt talÁn kapunk Érte 2 busÁt meg sok cuccot ! Én elfogadom !
ok
Gyere azt bejelentkezek hogy megyÜnk csak sok pÉnzt hozz!
hello ha jo neked 2 20 ra ott tudok lenni a boltnál
hali skacok ma megált a szivem és kicsit agyvérzést is kaptam amikor megláttam hogy szakad a ho de szerencsére elált és el is olvadt a hétvégére 10 fokot mondanak reménykedjünk ha jo idö lesz megyünk egy rohadtatt ?
Sziasztok!dzsozÉ itt vagy?mikor megyÜnk szÖsziÉkhez?
Ugyanazt tanuljuk mint középsuliba!
ejeej ezek a mai diákok
Én nem eröltetem!
Majd egy két hét múlva elnézek megint!
akkor majd potoljátok valamikor ?
Na én is vissza tértem!
Elmentem potyára Atádra suliba!
Elmaradt a tanítás!
Szerintem jól nézne ki a busán is!
De így eladásra más téma!
udv
most értem a haza a sulibol...
olvad a ho
A 40ezres yoshimura gomba sem véd jóformán semmi8t esésnél,szóval a költséghatékonyságodat abszolut meg tudom érteni Púpon én is gondolkozom a Hayára...dehát ki tudja,végülis eladásra megy
Jaja!Persze van ennél jóval szebb kidolgozású
!Csak nem ilyen áron!
A púpot nagyon várom már hogy megérkezzen!
Felhívtam sugoékat és láss csodát volt is nekik!
Igényes megoldások No para akkor...
Ugye?Nekem is tetszik ez az ár nagyon!
A bukogómba szerintem nem nézett ki rosszul amíg el nem csúfítottam!
Volt itthon fekete matricám!Gondoltam ráteszem hogy hogy nézne ki feketén!Nem is nézett ki rosszul de inkább leszedtem!Ahogy húztam le szedte le magával az ezüst színű réteget!
Azt hittem sírva fakadok!
Felhívtam a srácot hogy ez meg mivel volt bevonva!Mert ragadt még amikor megfogtam!Erre mondja ezüst színű dísztárcsa festék! Úgyhogy majd fújhatom le . . . . .
Na,egész jó áron sikerült hozzájutnod Gombád milyen? A lényeg,hogy szép legyen,mert mint már írtam védeni nem sokat véd,ezért legalább designos legyen
Én lassan végzeka melóval mára....holnap meg egész nap suli