Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ellépek melózni!
Ma jó kedvel megyek!
Megjött a bukógombám is!
Olyan mintha Karácsony lenne!
Na megalkudtam!
Elvileg 9620Ft-ba ide is ér!
Egy kicsit kell majd glettelni rajta+fényezni!
Élő szövet a fém vázon....
Miből vannak a térdizületeit? vanádium-titánium ötvözetből?
Nem is annyira....én meló után tuti elmegyek bringázni Aztán estére jöhet a négy kerék
A legközelebbit nem fogm kihagyni legalább is remélem De most ebben a fehér zivatarban oly távolinak tűnik a két kerék hogy csak na....
Körülnézek majd itt is,köszi Csapatbuli az én saját megítélésem szerint jóra sikeredett,de én elfogult vagyok Én nagyon jól éreztem magam,enyit tudok mondani
Ha Suzukis pólót szeretnél szerintem Itt olcsóbbak mint a szöszinél, még ilyen satnya forintnál is...Lassan csak forintka lesz az értéke miatt

Milyen volt a csapatbuli?
Felhívtam őket a másik számon mert a srác éppen vezetett!
Most mondta a nő hogy az egyik sárga nem is fekete!
És hogy lehet nincs is olyan ami annyiba kerül!
Mindjárt vissza hív!
Fene tudja...ha nem lábon,akkor sehogy...teherautó lenne,de ott az udvaron nem fogok vele ácsorogni a hidegben,hóesésben
Akkor ne gondolkozz sokat....mond,hogy te olyan 5 körül adnál érte...akkor meglehet 10-ért postával eggyütt Festés meg pár ezres...
Reméljük addigra javulnak az útviszonyok!
Most beszéltem a sugoékkal!10ért van náluk!Fekete amit fényezni kéne!
Azt se lábon fog vinni van egy olyan érzésem :D

Vasránap naptár szerint március idő szerint december
Valószínű....havas esőben Most kaptam új időpontot....csütörtök dél
Az kemény!
Hozzánk mindig késve ér ide!
No meg gyengülve!
Busát tegnap el tudtad vinni műszakira?
Esik? Szakad...és már van vagy 10 cm belőle mindenhol
Jó reggelt!
Nálatok már megint esik a hó? ? ?
Nálunk semmi!5körül volt egy kis havas eső és kész!
Halihóóó! Itt már most tökig ér a hó...és még mindíg szakad Mi lesz itt este
továbi jó eszme cserét
aszem elteszem magam holnapra
jócakát mindenkinek
Hát nemtudom miket forgalmaznak....deh mondjuk suzukis cuccok épp nem érdekelnek... teljesen zöld a szívem A probiker gyárt 48as bőr túra csizmát....egyszerű de nagyszerű... Am méretre télleg nagy:D Deh hát 48,5ös lábbal mit várjak?
Aztakurva.48 as?Akkorát még nem is láttam .Utcai ruháik nem nagyon vannak sajna.
milyen csizmát találtál ekkora méretben?
Ha utcai alatt a suzukis polókat és dzsekiket érted akkor arra nincs kedvezmány.
hmmmmmm
Nah a fene... legközelebb elöbb kell jöjjek:D Hát egy darabig nézegettem láttam a 40százalékot me gmittomén de ha csak kis méretek vannak az nem jó... mert sajna xlnél lejjeb nemtom adni... így is 2hónapot vadásztam egy 48as csizmáért Amúgy utcai ruhás cuccaik nicnsenek? Mert akkor érdekelne....
Hát ja.Eléggé kapkodják a motyót.De így van.Be kell menni körülnézni azt csak lessz valami.Nekünk még szerencsénk volt.Amit akartam kaptam (majdnem-gatyát sajna nem ).