Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello dzsozé .Persze,ha gondolod bemegyek veled is mint yoozsóval.De bemehetsz egyedül is bármikor,mond hogy az Illés Gábor mondta hogy -40 % van minden ruházati cuccra ami raktáron van.Amúgy volt bent trolika81 is amikor bent voltam és megvette azt a siskot ami nekem régóta tetszett csak sajna nagy volt rám.Ő is megkapta a -40% ot azt hiszem az árából.
oké azt megköszönném ha elöször jönnél velem meg ha ugyis dolgod lenne ott neked a szerda délután jo volna 4 körül
igabo barátom buko engem is érdekelne segitesz jobbárasitani ? meg ha menne egy csimma is
Bocsi dzsozÉ elbasztam nem megyeri hanem szigeti Út!
Kint van a megyeri Úton de a hÁzszÁmot nem tudom!azt majd ? megmondja!kÖnnyen meg fogod talÁlni!de ha szÓlsz kijÖvÖk veled!majd Én is akarok vele beszÉlni!
akkor szeretnék gratulálni yoozso barátunknak a legujjabb szerelméhez gratula
Szép estét Mindenkinek aki most jött!
Ismét 1:1!
hát most én helyeselek neked
hát most kicsit irigykedek rád a számot kösz hivom is holnap hol a mühelye a srácnak?
Gáborék naálam is jártak
hivatalosan is uj gazdája van a CB nek
Hello tesó.Neked mindent.Megkérdeztem,mivel nagyon sok minden van belőle azt mondták nézz rá a neten a honlapjukon a (Szabó motorsport)és mivel tesóm vagy,bármit kinézel -30% ot kapsz az árából.Max szólj és jövök veled ha nem elég az ha mondod hogy én megbeszéltem a Szöszivel.
Más.Vettem náluk bukót (LS2-nem bóvlit)az asszonynak,kabátot (Shox-nem bóvli) az asszonnynak,sisakhálót és mindez került 32900 pénzbe.Csak a sisak árán!
Joozsó barátom szintén bevásárolt+MEGVETTE MA KISSB MOTORJÁT ,most hoztam haza.
Hát jah!Szerintem sokkal többet eladnának belőle ha mondjuk fele áron adnák. . . !De így is megveszik páran!
Igazad van Drága hobbi!De a legjobb is!
hali na elkelt a mocid már
sziasztiok
Sziasztok Én is megjÖttem!ma mentem egy kicsit kissÉ hideg volt de nem bÁnom 1 ÓrÁt repesztettem!dzsozÉ ?t hÍvd fel perjÉs miklÓs:0620-9133323 vezÉrlÁnc tudod!mizu veletek?ma nagyon nÉpessÉg a szÖsziÉknÉl gabÓÉk is ott voltak!
az a vicces ebe a dologba 20 forint ba kerül az elö állitási kölcsége és valaki a sufniba csinálja de tudod barátom ez egy drága hobbi ezér kerülnek sokba a motoros dolgok
Lehet az lesz!
Bár Firehorn barátunk mondta hogy van valaki aki ilyesmikkel is foglalkozik!
probaj telefonon érdeklödni hátha tud valahonnan
Akkor jól fogsz ma aludni!
Nálunk is esett egy kis hó!
De már elolvadt!Nehezen akar megjönni a tavasz!
Megnéztem a motostylingot!Ott sincs!
SV-re való van 10.900ért!Annyit én is adnék érte!
máma kidogoztam a belem kész vagyok má régen fáradtam el enyire ,én is a héten meg akarom nézetni a vez láncot a mocin nehogy jöjön a joidö az meg nincs kész de lehet hogy ráér mert ma is esett valami szar az égből nagyon mérges vagyok miko lesz má tavasz
Na azt még nem néztem!Mindjárt ránézek!
Köszi a tippet!
És nálad mi a pálya egyébként? ?
motostayling nemtudom hogy jol irom ott van minden fele idom nézted már?
Én nem tudom!De ennyiért meg is tarthatják részemről!
Jó lenne nekem valami utángyártott is!A színe is mind1 lenne!
Csak találnék egyet jó áron!
upsz még jó hogy lehet kapni oké hogy gyári de mi a barna fasz kerül enyibe