Hello dzsozé .Persze,ha gondolod bemegyek veled is mint yoozsóval.De bemehetsz egyedül is bármikor,mond hogy az Illés Gábor mondta hogy -40 % van minden ruházati cuccra ami raktáron van.Amúgy volt bent trolika81 is amikor bent voltam és megvette azt a siskot ami nekem régóta tetszett csak sajna nagy volt rám.Ő is megkapta a -40% ot azt hiszem az árából.
Kint van a megyeri Úton de a hÁzszÁmot nem tudom!azt majd ? megmondja!kÖnnyen meg fogod talÁlni!de ha szÓlsz kijÖvÖk veled!majd Én is akarok vele beszÉlni!
Hello tesó.Neked mindent.Megkérdeztem,mivel nagyon sok minden van belőle azt mondták nézz rá a neten a honlapjukon a (Szabó motorsport)és mivel tesóm vagy,bármit kinézel -30% ot kapsz az árából.Max szólj és jövök veled ha nem elég az ha mondod hogy én megbeszéltem a Szöszivel.
Más.Vettem náluk bukót (LS2-nem bóvlit)az asszonynak,kabátot (Shox-nem bóvli) az asszonnynak,sisakhálót és mindez került 32900 pénzbe.Csak a sisak árán!
Joozsó barátom szintén bevásárolt+MEGVETTE MA KISSB MOTORJÁT ,most hoztam haza.
Sziasztok Én is megjÖttem!ma mentem egy kicsit kissÉ hideg volt de nem bÁnom 1 ÓrÁt repesztettem!dzsozÉ ?t hÍvd fel perjÉs miklÓs:0620-9133323 vezÉrlÁnc tudod!mizu veletek?ma nagyon nÉpessÉg a szÖsziÉknÉl gabÓÉk is ott voltak!
az a vicces ebe a dologba 20 forint ba kerül az elö állitási kölcsége és valaki a sufniba csinálja de tudod barátom ez egy drága hobbi ezér kerülnek sokba a motoros dolgok
Akkor jól fogsz ma aludni!
Nálunk is esett egy kis hó!
De már elolvadt!Nehezen akar megjönni a tavasz!
Megnéztem a motostylingot!Ott sincs!
SV-re való van 10.900ért!Annyit én is adnék érte!
máma kidogoztam a belem kész vagyok má régen fáradtam el enyire ,én is a héten meg akarom nézetni a vez láncot a mocin nehogy jöjön a joidö az meg nincs kész de lehet hogy ráér mert ma is esett valami szar az égből nagyon mérges vagyok miko lesz má tavasz
hivatalosan is uj gazdája van a CB nek
Más.Vettem náluk bukót (LS2-nem bóvlit)az asszonynak,kabátot (Shox-nem bóvli) az asszonnynak,sisakhálót és mindez került 32900 pénzbe.Csak a sisak árán!
Joozsó barátom szintén bevásárolt+MEGVETTE MA KISSB MOTORJÁT ,most hoztam haza.
Igazad van Drága hobbi!De a legjobb is!
Bár Firehorn barátunk mondta hogy van valaki aki ilyesmikkel is foglalkozik!
Nálunk is esett egy kis hó!
De már elolvadt!Nehezen akar megjönni a tavasz!
Megnéztem a motostylingot!Ott sincs!
SV-re való van 10.900ért!Annyit én is adnék érte!
Köszi a tippet!
És nálad mi a pálya egyébként? ?
Jó lenne nekem valami utángyártott is!A színe is mind1 lenne!
Csak találnék egyet jó áron!