Nekem a kis méret mondjuk csizmából minden ami 46osnál kisebb Dzsekiből, meg full ruhából volt olyan ami még nagy is volt rám. Azért mondtam, hgy menjen be és nézze meg mi van, mert én amit kerestem (csizma, bukó, dzseki) az pont nem volt méretbe, és általában csak kisebb méretű volt.
Hy kingston.Nagyon kibeszéltünk-jobb ha el sem olvasod......Húúúúúú.Nem ám.Nem mertünk.Még lerugsz a végén.Csak vicceltem .Ruhatéma volt,ha érdekel és akarsz venni valamit akkor érdemes visszaolvasni.Más nem történt.Mindenki pihizik már szerintem.
Nem csak kis méret.2 pár csizma ami 42-43+1 pár 40 es & 1pár 39 es.Búkó van sok méretben.Nadrágot én nem tudtam venni magamnak mert a legkissebb is (bár én alacsony vagyok) a térd protektor nálam sípcsontvédőként funkcionált.Kabát tény csak kissebb méretbe volt (asszonyomnak jó-én meg dagadt is vagyok ,rám így nem) de van ami rám meg nagy volt.De körül kell nézni,ma még volt azért némi választék.
Nyomtasd ki és rakd éjjelre magad mellé .Az asszony meg takaródjon a földre nehogy összegyűrje ha átfordul éjjel a másik oldalára .Innentől kezdve mond el neki a sorrendet ki van a tápláléklánc alján ha a motorodról van szó .
Szösziéknél 40% akció van ruhákra, sisakokra, csizmákra, ha jól vettem ki mindenből kisméret, talán leányzóra való is lesz Szintem nézz be holnap, mert eléggé vitték a népek a dolgokat.
Ha GSR is tudsz üléspúpot akkor szólj! Köszike
JÓÉjt mindenkinek holnap napkÖzben leszek gÉp el?tt ha valaki uncsizik Írjon! szerdÁn meg szerintem mehetÜnk a szÖsziÉkhez vÁsÁrolni Én is megveszem a bukÓt ha mÉg meglesz!
Szösziéknél 40% akció van ruhákra, sisakokra, csizmákra, ha jól vettem ki mindenből kisméret, talán leányzóra való is lesz Szintem nézz be holnap, mert eléggé vitték a népek a dolgokat.
Ha GSR is tudsz üléspúpot akkor szólj! Köszike
Jó éjszakát Mindenkinek!
Holnap délelött jelentkezek!
Ez az ár már tetszik azért a kis müanyag darabért!
Csak sajna sehol nem találtam idáig!
Valami bontó? ?