Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemrossz
mutteromnak Cl11-ese van,faternak FG15,nekem pedíg FG14 szóval nálunk a családban bevált a márka Attól függ mennyit szánsz rá. Nekem mondjuk az olcsóbbak közül a szamurájos is tetszik,és nem is drága. rádobsz egy fekete plexit és nagyon vagány
Sziasztok!nekem van 1 eladÓ bukÓm ha valakinek vagy valakinek a valakiÉnek kell kawa zÖld cms gp2 kb 3 szor hasznÁltam!10 pÉnz lenne az Ára!
nemsemi s melyiket ajánlod
http://kelomotor.hu/frame.htm
van pár fajta amit érdemes megnézni
menyi,és milyen?
hasonlo terveim vanak nekem is[O13
énis sajna évek alatt gyüjtögettem ösze minden cuccot
de már nem ülök motorra normális ruha nélkül.. igaz csak kordura ruhánk van( páromat is szép lasssan felöltöztettem) de azis tönbb a farmernál
Értem alapvetően csak azért kérdeztem,mert most láttam megint jóárasított HJC kobakokat
de mindenkép, meg halgatom a tapasztaltab tanácsát
elöször lekel tudnom a kötelezö köröket,és akor meg látom.
Milyen ruhában gondolkozol? Bőr,kordura? Sisakban milyen árig mennél el?
ÁÁ,én szeretem,bár a tömeget alapból én sem csípem,de ezt mindíg élvezem nálunk ez ilyen egész délutános családi program szokott lenni
még sajnos nincs
üdv!
jo volt? én 2x voltma de egyik roszabb vt mint a másik
igaz h tömegiszonyom van...
Hello Emberek! Visszatértem Kicsit később mint terveztem...dehát ez van. Kibusóztuk magunkat megint egy évre előre
yoozso bukod , egyéb cuccod van már?
szeva
na én megyek holnap melo aki késöbb jön annak hali
hát ö is elég olcsón vette és aszem nem volt még 2 éves sem a gép
nagyon sokan fikázzak a hyot még nincs neve a motorok között meg ugy látom nem tartja az árát
az árát nem is néztem mennyi hát a technika sz em már kezd kiforrani amotor blokkot javitgatják ugy tudom a futomüröl aszt olvastam hogy jo ,nekem nagyon tetszik
upsz eleje lemarad: FORMÁRA akart lenni
ára nagyon bejön... talán a fejidom picit egyszerű,, de amugy tecccik
a technika... hm arrol nemtok mit mondani,,, én kicsit tartanék töle...bár van ismim akinek volt hyosung ja azt mondta nem volt gondja vele
ird be a googlébe comet 650 mmc kiváncsi vagyok a véleményedre