Hy dzsozé.Én sajna 15:30 ig melózom úgyhogy nem tudok odamenni sajna időben.De ha gondoljátok összefutunk valamelyik nap valamerre azt bedobunk valami piát,kaját stb megint .Amúgy ha akartok menni valamerre és nem vizes az út akkor én vevő vagyok a dologra mégha hideg is van akkor is.Nálam az nem akadály,csak hóba,esőbe utálok menni mert akkor összedzsuvázom a mocit.Ha száraz az aszfalt csak csörr vagy valami azt megyünk amerre akartok .
Mikor lehet már gurulni? Véleményem szerint még 1 de inkább 2 hét.Sztem a hóból holnap délutánra már semmi nem marad
Nem is bánnám,ha csütörtökön száraz lenne délidőben
Hahó, én ide értem! Van itt valaki? mizujs? Nálunk 15centi hó esett...olvad de még van sok Mondjuk addig nem izgat az idő míg nincs kész a festés.... de talána hétvégén meg lesz
nem igazán téma itt, de nem tudom már hol kérdezzem:
Van valakinek ötlete, merre keressek a neten ilyesmi képeket? Motorbike cartoons, motorcycle cartoons meg hasonló néven keresgettem de sehol semmi
haj igabo holnap megyünk a boltba körül nézni ha dolgod van nem muszáj jönnöd de ha jösz dumálunk meg megiszunk valamit legalább 2 30 körül leszünk ott
Halihó Cimbora! Sorry Igen-igen,a mai napom nem úgy alakult ahogyan elképzeltem.... Kénytelen voltam boltozás helyett az egyetemet látogatni,mert ha így folytatom lehúzogatnak a kurzusokról és az nem hiányzik A sisaknézést ezért kényetlen vagyok kicsit kitolni
Igaz kicsit késve!
Nem is bánnám,ha csütörtökön száraz lenne délidőben
nem igazán téma itt, de nem tudom már hol kérdezzem:
Van valakinek ötlete, merre keressek a neten ilyesmi képeket? Motorbike cartoons, motorcycle cartoons meg hasonló néven keresgettem de sehol semmi