Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah faszás Most pedig aludjunk, elöbb lesz tavasz Béke
Nálunk meg pizzázunk!
Helyes! Majd ha jó idő lesz meg kész moci, az egyik túra alkalmával bográcsozunk eggyet itt nálunk
Na nem is hangzik rosszul!
Köztünk marad!
Azt mondják ha hideg a február vége, akkor jön a tavasz majd márciusban! Ide érhetne a plusz 20fok...tervezek egy kis grillezést vagy bográcsozást...de már motorral Deh pszt
Hát nem bánnám ha már tavasz lenne!
De sajnos a március még elég bizonytalan!
A holnap kezdődő is elmehetne ilyen gyorsan! Március már tavasz....úgy hogy nagyon vége lehetne!
Szívesen!
Jó éjt Neked is!
Látod egész hamar elment ez a hét!
kössz fiuk a tanácsokat,körül nézek,de mostmár énis a távozás motoros mezejére lépek,hm talán már csak egyet kell aludnom és az enyém lesz ,jó éjszakát mindenkinek
Jaja mondjuk igazad van, én is jobban szeretem felhúzni mielött meg veszem mert akkor még meg gondolhatom magam, hogy nem kényelmes vagy valami! Jó éjt! Aztán kéz és láb törést
Értelek!
Jó éjt Neked!
én jobban szeretek probálni...
vagyis nemszeretek mert akkor pénzt kell kiadni
nah belölem ennyi mára: dolgos 3 nap jön a fösulin
csak esténként nézek be..
joéjt
Én mindent póstán rendeltem tőlük!
És minden passzol is!
A sisak vétel sem volt nehéz mert nekem a Lazerem xs-es!Apumé pedig S-es!És így könnyen ki tudtuk választani a megfelelő méretet!
A ruhákkal pedig úgy voltam hogy elmondtam a csajszinak a telefonba a súlyomat és a magasságomat!És mondta hogy mekkora kell!
Meg tudtam is hogy Medium vagyok!
De ha nem passzol a méret amit rendeltél akkor ha vissza küldöd,kicserélik!
Hahó! Szép estét mindenkinek! Én is ide értem! Hajajj....felszerelés témát szeretem! Én a shoxból vettem mindenem! Így vissza gondolva kaptam volna olcsóbbért is bőr eggyüttest, de ez tetszett
Amúgy ha valakit érdekel nézzen utánna a louis shop-nak! A probiker jó cucc és kint 60ezertől már vannak bőrruhák! A magyar boltokban sokat rá dobnak, de faterom németországban él...azt ha jön haza tavasszal esetleg tud hozni egy jó árasabbat! Illetve ha nem sürgős, én nyáron egy hónapot kint melózom, szóval júliusban én is tudok haza hozni!
jah igen ök csinálják ezt... én postán nem merek ilyeneket rendelni...a mostani bukom is a shoxtol van de ugy h jártam BP en, bementem felprobáltam: sM méretü! lett a jo
és ismim rendelte meg( mert ö kapott kedvezményt rá
Shoxban voltak a napi akciók!Akkor sikerült elcsípnünk egyet!
Meg egy csomó cuccot még!
Bőr nadrágot is18ért tudtam venni!
hol?
honnan?
Yoozso!Én most januárban rendeltem egy AGV airtechet Anyumnak!
Most is akciós!53e helyett 28e most!Szerintem jó vétel!Mi 20ért vettük!
Formára ugyanaz mint az én Lazer Carbonlight FiberProm!
nah végeztem a dolgaimmal végre
jó éjszakát
Köszi!
Jó éjszakát!
Jja,kicsit témázgattunk róla Most viszont lépek,mert hosszú volt ez a nap és a holnapi sem lesz rövidebb! Szép estét Urak!
Szép estét Uraim!
Látom sisakokról megy a téma!