Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az sem jött meg!
Talán holnap!
Már kiváncsi vagyok rá nagyon!
Ma felhívtam a Steel Horse-t!31-32e között van a gyári színre fújva!
Én sokallom azt érte!
megjött a gombád
hali mér drága az ulés takaro
Helló!
Én itt vagyok!
El vagyok keseredve!Sehol nem találok üléspúpot türhető áron!
na hali én is beestem mi zu veletek van fenn valaki
Hát jah a vásár a végső megoldás, nincs semmi puttonyos járgányunk szóval inkább ki hagynám az elrángatását pécsig
Szép napot Uraim!
Végeztem a melóval mára!
Én már jöttem volna délelött is de nem volt .....va internet!
Lehozod majd vásárba..biztos rákapnak
Jaja remélem már nagyon... de azért reklámozom midnehol hátha épp jó helyen, jó időben reklámozok....
Nem rossz a hasidom Szulta Pofásabb lesz vele a gép az tuti kingston....várj csak,jön a szezon,elviszik azt is gyorsan
Jól néz ki a hasidom Hátha ti tudtok vevőt a robogómra.... vegyétek egyétek:D
bocsi csak nemvoltam itt...
öö innen
15k ért a másodikat!
sztem tök jo szinétnemtom még én fogom fujni de vagy ezüst lexx vagy fekete!
mára véééééége a sulinak
Hasidomot? Honnan,mennyiért? Milyen színűre fogod fújatni?
üdv!
én jelen vagyok! mint mindig
rendeltem hasidomot a fazeremre!
Suli letudva imádom ha phd-sok tarják az órát 45perces kurzusok...ezért érdemes felkelni
Ha vki van,csak bújkál akkor jelezze
Hát senki nincs... én is lelépek! Mire vissza jövök addigra megint olvashatok vissza 3oldalt...most meg pangás van! Nah deh midnegy! Béke
Iskola van...legalábbis én most értem haza! Firehorn rá kérdeztél nekem a hő álló matricát? Amúgy itt reggel óta szakad a hó....
Nagyon hétfő van...sehol senki?
Halihó! Gábor,ha mész a Szösziékhez,légyszi kérdezz rá,hogy milyen Rizlás ruházati cuccok vannak akcióban náluk(ing,pulcsi érdekelne). Lennél ilyen jó?
Most néztem iwiwet ott is kaptam számokat.Köszi skacok
Next.A Szabó motorsportban (Suzuki motorsport) 40 % os leárazás van ruha,bukó,stb ruházati cuccoknál.D.u.benézek mi is van,aztán hátha ócccssssssó valami.
Jóreggelt mindenkinek.Na akkor mégegyszer.Ha valaki gondolja elküldhetné a számát nevét stb az alábbi e-mail címre:illesgabor9@freemail.hu.ra vagy az én számom 0670/2964021 Illés Gábor (igabo01).1-2 számot már kaptam de hátha más is elküldi hogy elérhessük egymást amikor kijön a JÓIDŐ végre.Bár már megint esett reggel ez a köcsög hó.
Ááá!Még egy kicsit kockulok!
Aztán reggel megint 4:55kor kelhetek!
Jó éjt!