Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menj át!Lehet hatásosabb lenne!
Jaja, szerintem holnap fel is hívom a fiatal embert... bár 2utcára lakik tőlünk
Sürgesd meg a festőt!
Jövő héten f@sza időnk lesz!
Még mindíg ugyan úgy, várom hogy elkészüljön a festő! Elméletileg most vasárnap! De elképzelhető hogy még egy hetet kell várjak! Mondjuk csütörtökre már 16fokot mondtak akkor akarok egy karikát menni!
Jó estét!
Hogy áll a moci?
Áhojj Pajtikák Meg jelentem én is! Ajj a hétvégén még nem tudok motroozni
Neked is további szép estét!
Jó éjszakát!
Jól van Urak! Tudom ilyenkor idnul a nagyüzem,de a mai izgalmaktól én erősen megfáradtam Mára zárom is soraimat,további szép estét Nektek!
Igazad van!
Meglátjuk milyen lesz az időnk!
Hétvégéig még megmondom hogy tudok-e menni!
Ez sztem nem egy hosszú mutatvány....meg amúgy is megállunk közben sztem párszor,szóval nem egy szuszra menne a dolog
Hát nem lenne rossz gurulni egyet!
De én még nem merem megígérni hogy Veletek tudok tartani!
Nem tudom hogy ilyen hosszú túrát rögtön bevállaljak!
Kicsit még félek a hidegtől!
Hali! hétvégén?
Szép estét!
Én is megérkeztem!
Felfrissülve visszatértem kicsit közétek! Nekem teljesen jó a 11 óra környéke,lehet lent bedobni egy rétest vagy vmit meg pár bambit
nekem ok akkor tuti menjünk mert már ránkfér!
Igen,11 felé már felmegy a hőmérséklet az már jó.Viszont d-u-4 körül kezd hűlni a levegő.Így tudunk menni is és akár megállni 1 üccsire is ha megszomjazunk valamerre.
szerintem délelőtt 10-11 között kéne indulni és szerintem úgy kellene hogy 2-3 óráig hazaérni mert akkor már hideg van!javaslat?
hello na majd megnézem
Tényleg.Kinek mi a terve.Hány óra felé szeretnétek indulni.Remélem nem hajnali 4 kor.
szia dzsozé!nekem holnap rakják be a propteches chip félét kíváncsi leszek milyen lesz!remélem majd jobban tudok egykerekezni vele!
nekem minden megfelel csak szóljatok!mikor indulnánk?én 100% hogy jövök!
én olyan elszánt vagyok hogy az sem érdekel ha utána 4 napig fáj a térdem a hidegtöl
Most lépek,veszek egy forró fürdőt...utána még benézek kicsit
Hát remélem én is.Amúgy szerintem is vagyunk itt páran annyira elszántak hogy ezt ne hagyjuk ki .
Én+Dani cimborám tuti megyünk,ha nem szakad ránk közben az ég dzsozé és trolika is nagyon lelkes,szóval szerintem mindenképpen elszünk páran