Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy Gábor mizu
Hy yoozso.
Dzsozé.Köszönöm szépen a számodat,megkaptam az sms-t csak nem hallottam a nagy ricsajban,kereplésben,most meg így későn nem akartam visszaírni már .
Na sziasztok srácok.Busójáráson + stb voltunk de most végre megint itt.A számomat itt adom meg ha nem baj zaklatóktol nem tartok és nem titkos max este 21 után,reggel 9 elött aluszom.Nos:Illés Gábor Tel:0670/2964021 és az e-mail cím amire ha gondoljátok irhattjátok a számaitokat és elmentem az a illesgabor9@freemail.hu

Amúgy senki nem volt ma mohácson rajtam és yoozsó barátomon kívül busókat nézni?
hello mindenki
hali dzsozé a cimem yoozso11@cizromail.hu
Köszi Firehorn, szerintem a szebb lesz! Csak vigye már el valaki azt a kurva robogót, és akkor midnen apróságra meg lesz a pénz! Nah deh bele vetem magam az éjszakába! Sziasztok!
Na elléptem!
Este jövök!
Sziasztok!
Az az ár már tetszik!
Van egy N73asom tip-top állapotban!
Azt szeretném majd idővel lecserélni!
Köszi szépen!
45-50 körül már szokott szép lenni most éppen nincs eladtuk meg az asszony is lenyúlt egyet ha kell majd próbálok szerezni!
Nekem nem sürgős!
Csak kiváncsi lennék mennyiért röpködnek az N95ösök?
háát ha szeretnél!kivele!
Trolika!
Lehet zaklatni szakmai kérdésekkel? ?
igen ahogy tegnap mondtam bepakolunk a toyotába aztán addig megyünk még nem lesz jóidő!na mehetünk?tőlem indulhatunk!
Na én is leraktam a melót!
Egy pár év/évtized és nem is lesz telünk a globális felmelegedésnek köszönhetően!
Csak a motorozás miatt lenne jó!
ja lehet hogy aztkéne csinálni amit tegnap beszéltünk hogy melegebb éghajlat felé kéne költözni
köszi megkaptam
ok,,, ugy akartam névjegyként csatolni... akkor mégegyszer... simán csak beirom
sziasztok végre végeztem a melóval itt az édes pihi a hétvégére!szerintem soha nem lesz jóidő!
el irtam mezö
kissb nem jol jött át azt irja a telom hogy üres tárgy merzö
Most lépek kicsit...délutáni szieszta következik
ok ha tudod küld el sms ben a gaben számát kösz