Hy Roli.Asszonyt hazavágtad vagy hazavitted .Remélem utóbbit.A busójárás király volt.És amint hallod van egy új bringás társunk is.És lám csodát.Azt a motort veszi meg amit meg sem akart nézni és elsőre kizárta mint potenciális lehetőséget.Úgyhogy yamaha helyett elvileg (és gyakorlatilag is szerintem ) honda lett a végleges választás.És még valami.Most hogy huszonharmincon akárhány motort megnéztünk kiderült hogy nagyon nagyon nehéz ötszát e ft körül jó állapotú vasat találni.
Sőt.Nem gondoltam én sem hogy kissb gépe ilyen úgymond hibátlan gyári állapotban van.Próbáltam hibát keresni rajta de beszarok.Nem találtam.Eszt most őszintén mondom meglepődtem hogy még nem vitte el senki eddig.Ja.és a pénzbe is forint pontosan belefért-forint pontosan .Én már halott ügynek néztem a keresgélést és örülök hogy rábeszéltem a yoozsót hogy nézzük azért meg a hondát is.
Ja és hozzáteszem hogy mint látod az itteni barátaink és fórumtársaink sem bírják annyira mint az 5 éves fiam .Már alszanak is úgy látszik,mi meg várjuk jöjjenek irogatni beszélgetni.De látod .Na majd holnap pótoljuk remélem bár csak reggel és estefelé leszek én is sajna gép elött.
Bár sokkszor már sokkot kapok mert nem bírom nyitva tartani a szemeimet és 7X majdnem elalszom mire kitalálja hogy pisilni kell,szomjas vagyok,éhes vagyok,sötét van,világos van,meleg van,hideg van,hangos a tévé,halk a tévé (amit persze én még néznék a saját hálónkba-de őt a másikba szobába zavarja -ha nem nézheti ő is persze csak akkor) úgyhogy ez orosz rulett mikor alszanak el.De akinek van gyereke a mai világba az mind ezt mondja.Nem mintha nagy öreg lennék de én 5-6 stb évesen úgy húztam aludni 7-8 körül mintha kawával mennék A-B be.
Sőt.Nem gondoltam én sem hogy kissb gépe ilyen úgymond hibátlan gyári állapotban van.Próbáltam hibát keresni rajta de beszarok.Nem találtam.Eszt most őszintén mondom meglepődtem hogy még nem vitte el senki eddig.Ja.és a pénzbe is forint pontosan belefért-forint pontosan .Én már halott ügynek néztem a keresgélést és örülök hogy rábeszéltem a yoozsót hogy nézzük azért meg a hondát is.
Jaja!De úgy hallom pöpec a gép!
Jobbulást!
Nekem is sikerült megfáznom becsületesen!
látom kibeszélitek a motoromat a hátam mögött
én még beteg vagyok, igazoltan vagyok keveset aktiv
Jövő héten nekem is megjön a bukógombám!
Mikorra várható?
Akkor Hondás leszel? ?
Meg barátnőmmel voltam!Most vittem haza nem rég!
Na és milyen a moci amit néztetek?
Én már elöbb elíntéztem az elintézni valót!
Megérkeztem!
Na milyen volt a busójárás? ?