Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen
Hi!
Ez jó ötlet!
Tegnapi nap királyság volt!Le a kalappal!
Én most elküldöm mindenkinek akinek látom a címét
Felélénkülünk így délutánra? Most tudtam aludni,úgyhogy én biztos
Okés!Köszi!
Küldöm én is!
Szeva!
Reméljük hogy a következőn már ott lesz mindenki!
Megvolt a motornézés? ?
roli neked is küldöm a számom , az adatlapomon látod az én cimem
1:1! !
sziasztok!
olvasom és Gábortol hallottam is hogy jo moka volt tegnap... a következön remélem ott tudok lenni...
a telszám csere jo ötlet... enyémet lejjebb megtaláljátok
remélem éjszaka nem zaklat majd senik
mialem: kissbalazsjanos@freemail.hu
te nyertél én 1.30
yoozso te is küld a cimed
Ebben igen!
Én fél 3kor feküdtem le!
én nyertem 7.30
hali gabesz ird meg a e . cimed és küldöm a számom
Engem már fél 10kor kidobott az ágy!
Most is 2re megyek melózni kicsit!
Nagyon alszanak még az emberek Hétvége...ezt már szeretem.
Szeva Gabó!
Odaértünk nagy nehezen!
Bár a Mc Donald'snál szívtunk kicsit!
De nem volt gáz!
Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
A telszám cserében benne vagyok!Jó ötlet!
Van mail cím az adatlapomon!
Ódor Roland
Hát,ha így gondolod,akkor azt csak köszönni tudom Igazság szerint nem bíztam benne,hogy el tudtok jönni ennyien,de végülis nagyon örülök,hogy így alakult!
Az adatlapomon van email címem,aki küldi az elérhetőségeit,annak rögtön küldöm vissza az én nevem+számom.
Már bocs de szerintem ez nem így van.Neked volt vér a pucádba és kezdeményezted ezt a találkozót vállalva hogy talán senki nem jön el ,és vállalva hogy megbukik az egész.Koctáztatva hogy elautózol -6 fokba X km-t -nem a távról stb van szó hanem akár mondjuk úgy hogy vetted a fáradtságot-és hogy felajánlottad a hely intézését pld.Úgyhogy ez most elvileg rajtad múlott,és remélem lessz még ilyen többször is.
Amúgy nem tudom ki mennyire van benne a dologban de felteszem a kérdést:számotokra lehetőség van e arra hogy esetleg telefonszámot és rendes nevet cseréljünk (nicknév megjelőléssel Pld Én:igabo01 :Illés Gábor-tel:XXXXXXX) pld E-mail címen keresztül,hogy ha valakinek bedöglik a gépe,nincs gép elött-dolgozik-és beüt a jó idő pld de és d.u motorozhatnánk -így elérhetnénk egymást,tarthatnánk a kapcsolatot stb.Nem mindennapos csevegésre gondoltam de sose lehet tudni kinek mi pattan ki az agyábol 1-2 napsütéses meleg napon.Csak feltevés és kérdés-nem kötelező-,de ha ok részetrekről akkor.....
Hello Urak! Örülök,ha jól éreztétek magatokat,bár ez nem az én érdemem,inkább a társaságé aki eljött Én csak helyet intéztem,a hangulatot meg kellett csinálni. Részemről nagyon jól éreztem magam és várom a következő találkozást (a hóesés ellenére is)
Hy Roli.Asszonyért odaértél?Nem volt gáz?Vagy sikerült megvásárolnod egy kis McD-os kajával?
Jó reggelt Mindenkinek!
Én is azt tudom mondani mint Igabo barátunk!
Nagyon jól éreztem magam!Jó kis társaság volt!
Részemről bármikor benne vagyok minden ehhez hasonló összejövetelhez és mocizáshoz! !
Firehorn tényleg nagy ötlet volt szerintem is!
Thx!
Hello.O.k.Ideért a srác értem akkor hívlak hogy hova menjünk (kb 10:30-11:00 körül )ha így jó neked.
Jóreggelt mindenkinek.Nagyon jó volt,bár a mi a haverral 1/2 9 felé leléptünk mert az asszonya ment melózni éjszakásba és nem volt ki vigyázzon a lulkókra náluk,én meg vele mentem 1 autóval.De részemről ilyen bármikor jöhet jól éreztem magam .Ja igen.Ezúton is köszönöm és mély tiszteletem Firehorn barátunknak aki végre kezdeményezett 1 ilyen összejövetelt ,ami szerintem nagy ötlet volt,és remélem a kezdete hogy tényleg összejárjunk túrázni,kajálni stb stb mi motorosok.
persze lehet rola szó: hivj fel.
20/3451955