Mert így is gondolom. Fő az optimizmus vagy nem? Aztán majd elválik hogy sikerül. Mindenesetre ha 2.00 alá tudok idén menni, akkor én nagyon elégedett leszek.
Tudja valaki ,hogy a Szlovák "Pascalplastos"Robit hogyan lehet elérni?
E-mail és ez a két szám kilőve ezek ki vannak kapcsolva.
+421905449481,+421905656435
Jani! Látom nem értetted meg amire gondoltam, de tisztában sem vagy az időkkel. (nem a zöldekre gondoltam) Nézz utánna kérlek rendessen. De az én véleményem tömören annyi. Mi a fenének talál ki szabályokat bárki, ha utánna nem is érdekli a betartása.
Nem motívált a dolog, hogy Road and Ride-ot rendezzek. De amennyiben megtenném biztos lehetsz abban, hogy nem szarnék az általam megírt szabályokra és betartatnám őket. Én elhiszem, hogy csípi a szemedet hogy jártatom a számat, de ez csak egy vélemény. Érvelj ellene. Bár amikor itt a fórumon a vita zajlott nem tiszteltél meg azzal bennünket, hogy leírd a véleményed. Én meg már ínhüvelygyulladást kapok az írástól ebben az ügyben. (Amúgy is szétszívtam már a Kurta vérét! Sőt már a Gyurival is megbeszéltem, hogy kiüti a következő boxedzésen!)
Pontosan tudom az "időket" és azt is tudom,hogy a szervező nem értékelt olyat aki nem felelt meg a szabályoknak.Kivétel az amikor a "zöldek" embere befért a "zöldek" kérésére..Ennyi,nincs tovább.
Most nem a múltról van,volt szó hanem az RR kupáról. Megint a rosszindulat meg a hülye duma...
Ha olyan okos vagy miért nem hozol össze valamit Te?Miért nem béreled ki Te a pályát és szervezel le mindent?Hmm?
Ne értsd félre semmi bajom veled,csak nem értem miért jössz mindig ezzel a butasággal.
Nem feszkó amit csinálok. Mert amit leírok az tény. Már kb. ezerszer leírtam. Olvass vissza. Mindenesetre ne csak a tavalyi, hanem az előtti évek eredmény listáját is nézd meg. Azt is leírtam, hogy mi a gondom a dologgal. Amennyiben estleg nem tudnád a külömböző emberek idő eredményeit úgy nézd a netet, vagy kérdezd meg barátaidat, ismerőseidet.
Jani!
Mondj egy embert aki nem felelt meg a köridő szerinti szabálynak és értékelték.
De ne a K Janit,mert azt megbeszélték a Berisszel.
Szóval figyelek.
Érdekes,hogy Te csinálod állandóan a feszkót de egy futamon se indultál.Vagy tévedek?
Miért nemhívod fel a Hirtling urat? Amúgy meg mivel eddig sem voltak betartva a szabályok, amiket Ő hozott. Ezután vagy módosítja, vagy nem kell betartatnia mint évek óta bármikor. Mindkét esetben megnyugodhatsz, megverheted a kezdő pályázókat!
BércziSonáj vagy SonájBérczi csapatba beszállok