Na Svéd ezt én sem értem,én úgy láttam,a beosztást hogy Riziékkel és Berisszel leszek 1 asztalnál,ahogy szerettük is volna.Viszont látom hogy itt nagy VIP beosztás lett,de én nem vagyok az csak 1 paraszt gyerek,akkor változott az ülésrend?
Azért előtte konzultáld meg magaddal, hogy eldöntheted e vagy nem. Ha úgy döntesz, hogy eldöntheted, akkor szerintem eldöntheted. De csak ha reméled, akkor az nem biztos.
Svéd!
A VIP lista eleve egy hülyeség egy ilyen buliban, de legalább áruld már el, az összeállítás alapját. Mert ha az ujságírás, meg a ringen elért idő akkor mi az idő határ? Mert ha 1.55 akkor van aki nem lehetne rajta de van akit lehagytál. Az meg sértődjön meg? A VIP részleg meg elkerített lesz és morcos kopasz tökkelütött biztonsági őrök kérnek VIP belépőt?
tényleg tulzásba estél svéd....
Minden szavamnak abszolút létjogosultsága van. Kérdezzél meg egy teljesen pártatlan embert. Mondjuk a Predit.
A ruhatár jó lesz?
hogy kit hivok meg és miért, azt remélem eldönthetem.....
A VIP lista eleve egy hülyeség egy ilyen buliban, de legalább áruld már el, az összeállítás alapját. Mert ha az ujságírás, meg a ringen elért idő akkor mi az idő határ? Mert ha 1.55 akkor van aki nem lehetne rajta de van akit lehagytál. Az meg sértődjön meg? A VIP részleg meg elkerített lesz és morcos kopasz tökkelütött biztonsági őrök kérnek VIP belépőt?