én nem emléxem igy,
Hirtling Gabi ezért nem is akart mikrofonba nyilatkozni, mert akkor még nem volt minden konkrétum készen
de már megvannak a futamok is, az egyik Road and Ride futam a Slovkiaringen lesz
Svéd!
Te nagyon be voltál rúgva a BIG BULIN mert mintha az lenne, hogy a Honda kivételével minden márka képviselet kihátrált a Road a Rid mögül. Lesz idén egyáltalán? Amennyiben igen, úgy az elmúlt években megszokottan bárkit aki szimpatikus, és befizeti a nevezési díjat! Az idő határok csak a szabályokban vannak leírva betartani azokat nem kell. Csak tájékoztató jellegüek!
Ne foglalkozz vele!
legyen igazad
de félek tőle hogy most, hogy az ö kezükben vannak az eredmények és nem bemondásos alapon megy a limit kérdés, lehet hogy másként fog kinézni
szerintem az első hármat zárják kis és kész persze márkák-ként
tudja valaki hogy a Road and Ride jövöre kiket enged és kiket nem rajthoz állni?
A 2010 es győztesek indulhatnak pl? (engem nem érint ez a része csak érdekel )
a 2010 es futamokon elért időeredmények kizáró okok lesznek? merthogy minden márkában az élmezőny 2:05 alatt teljesitett....
A jót azt sosem felejti el az ember apám.
De Te tudod! Annyit megyek a pályán amennyit Te mondasz. Azt mondtad menjek 08-at, annyit mentem. Utána 06-ot mondtál, megcsináltam. Szerintem csak fosol nekem bemondani az 1.50-et.
Keresek K9 1000-hez 15-ös 530-as első lánckereket.
Vagy komplett 520as szettet,15-ös első 46-os hátsó(alu) és hozzá a legerősebb lánc.
Ha valaki tud valamit ne tartsa magába.
Köszönöm : pill :
Zoli!
Inkább menj a konyhába, süss és főzz valamit!Mert ahhoz értesz!
Ha kész szólj és megyek,mindent megzabálok!Emlxel az utsó ob-n?Azóta is emlegetem azt a gombócot,meg azt a levest hmmmm
Hirtling Gabi ezért nem is akart mikrofonba nyilatkozni, mert akkor még nem volt minden konkrétum készen
de már megvannak a futamok is, az egyik Road and Ride futam a Slovkiaringen lesz